Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt? Nem vagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt? Nem vagyon valami nagy valentin napos, de azért ez már szerintem mégis csak sok. Nekem nagyon rosszul esett.

Figyelt kérdés

azt hiszem, nekem telt a legrosszabbul a tegnapi nap..

habár mi nem veszekedtünk, én viszont nagyon megbántódtam...

alapon véve egyikünk sem tudta, hogy a másik hogy áll ehhez a naphoz, de most már kiderült...

este fél 9-kor beszéltünk tegnap először, napközbe se egy sms se semmi, de ezzel még nem is volt semmi bajom, úgy voltam vele, h biztos rengeteget dolgozik, habár azt sem hiszem el, h nem volt neki 1-2 szabad perce h írjon nekem egy nyamvadt sms-t, vagy ami még egyszerűbb, felhívon.

aztán este amikor beszéltünk, azzal kezdte, h "szia mi újság, boldog valentin napot, habár nem tudom h te hogy vagy ezzel a nappal..."

erre mondtam neki, hogy neki is. ő meg közli velem, hogy lehet találkozik az egyik haverjával...

én kis naiv meg azt hittem, h legalább átjön egy kicsit, együtt leszünk stb.. de nem. sírva fakadtam, meg sem tudtam szólalni, annyira rosszul esett... azóta és jelenleg is, nagyon szomorú vagyok, gondolkozom rajta, h talán nem is szolok neki erről az egészről..:(

de ezt biztos nem felejtem el...

2012. febr. 15. 12:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Lehet téged ez nem vigasztal de az én Valentin napom sem volt jó az exemet látni jól szórakozni miközben még én mindig szeretem.
2012. febr. 15. 12:46
 22/25 A kérdező kommentje:

lehet h túlreagálom a helyzetet, itt páran már nagyon jol megfogalmazták a dolgot, de én nem azt kértem, h oltogassatok itt engem látatlanba, ugyanis ezt is csak az érti, aki érzi is...

persze tisztelet a kivételnek...köszi azért mindenkinek

2012. febr. 15. 12:53
 23/25 anonim ***** válasza:
55%

Mit kéne ezen érteni??? Te szimplán kijelentetted, hogy a tiednél senkinek nem volt rosszabb a tegnapi napja. LOL

Ne haragudj, de szánalmas vagy...

2012. febr. 15. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:

Na akkor válaszolok arra a kérdésre, hogy: "Mire véljem ezt?"

Ne véld semmire, tedd túl magad rajta.

2012. febr. 15. 12:58
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem volt perce, azért nem hívott fel! Nem volt pénze virágra, ajándékra..

Ennyi!

2012. febr. 20. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!