Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mire véljem az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mire véljem az ilyen dolgot a buszon?

Figyelt kérdés

Röviden:

Történt egyszer egy távolsági buszon, hogy felszállás után amint felszabadult néhány hely gyorsan végigmértem a szabad ülőhely lehetőségeket. Rövid gondolkodás után rögtön lekéretketszkedtem egy csinos lány mellé. Hosszasan telefonált én pedig ahogy gyakorta szoktam be is aludtam.

40km után amikor pihenőhöz ért a busz a leszálló tömeg zajára fel is ébredtem. Rögtön azt veszem észre hogy a lány mellettem szépen veszi is ki a füléből a fülhallgatót és komótosan pakolja is el a táskájába, majd mintha a sültkolbászra várna a balatoni strandon zenehallgatás helyett kutakodva nézelődik.

Hát...mondom nincs ebben semmi nagy dolog, élvezem tovább az utazást.....Eltelik néhány perc indul a busz tovább a szemem sarkából azért rajta tartom a szemem nehogy valami baj történjen ugyebár :) és azt veszem észre finoman csavargatja a mutatóujjára a hajtincseit közben néha néha felém néz.

Hát...mondom ebben sincs semmi és élveztem is tovább az utazást.

Csörög a telefonja, valami barátnőja lehetett. Kb fél perc után témát vált és meséli:

"képzeld az x srác segített felkészülni y tárgyból és megköszöntem neki email-ben, majd néhány nappal később anyukámon keresztül elkérte a számomat és képes votl felhívni óra közben.... kérdeztem anyukámat most mi volt ez, és mondta, hogy csak próbált valahogy közeledni kapcsoatot teremteni velem és jogy csak jót szeretett volna nekem"

Namost az első ami végigfutott a kombináló agyamon, hogy ahhoz képest hogy a csaj végzős egyetemista (beszélgetéséből számamra kiderült) kb mint egy kis 14 éves aki még nincs tisztában az olyan furcsa dolgokban mint, hogy a fiúk miként szoktak finoman közeledni a lányokhoz. Érdekes sztori volt,de azért mégiscsak felhozza itt a buszon a témát hogy az anyukája akart valakit beszervezni neki.

Ezek után 10 percig utaztunk még, néha felém nézett, majd leszállásnál a heves fészkálódása ellenére csak nem kérte meg hogy engedjem ki (természetesen nem kötelező megkérnie nyílván láthatom hogy le akar szállni) így az utolsó pillanatban útjára engedtem.

Hosszú bevezető után a kérdésem:

Ezek valami nagyon rafinált "jelzések" voltak a lány felől a részmre vagy inkább menjek el összeesküvés elmélettel kapcsolatos könyvet írni? :D

2012. jan. 6. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Túl sok Dan Brown-t olvastál.
2012. jan. 6. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
35%

hát hallod,bejöttél neki..

ám én is kiakadnák ha az anyám megadná egy durva fiúnak a számom xs

2012. jan. 6. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Felállt.. a hajad
2012. jan. 6. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Semmi,észre sem vett téged!
2012. jan. 6. 21:02
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Én is szoktam csavargatni a hajam, nézelődni, de ez nem azt jelenti, hogy bejön nekem, akire ránézek. Pláne nem kezdek ilyen sztorizásba, ha tetszik nekem a mellettem ülő fiú. Szóval szerintem nem törődött veled.

26N

2012. jan. 6. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm a válaszokat!

Akkor jobb az ilyen dolgokra nem fecsérelni az energiát.

2012. jan. 6. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Olvastam soraidat és elértem ehhez a mondat részhez: "hogy a lány mellettem szépen veszi is ki a füléből a fülhallgatót és komótosan pakolja is el a táskájába"...szegény lány már akkor le akart szálnixD
2012. jan. 6. 22:18
 8/8 Napkiraly ***** válasza:
Nem, te próbáltad belelátni a dologba. Belső értékeket kell mutatni az ilyeneknek (bőrülés, ülésfűtés), akkor rád gerjednek
2012. jan. 6. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!