Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Minden párkapcsolatban ez a helyzet? Ez miért van így?
Szóval, a mi kapcsolatunkban ha van valami probléma, akkor én mindig elmondom, mi bánt, a pasim azonban soha. Persze, ha nagy nehezen kihúzom belőle...
Ez azért van, mert a pasik nehezen nyílnak meg? (még a barátnőjük előtt is..?)
Vagy mert könnyebben elviselnek, megbarátkoznak a "problémákkal", vagy nem is érdekli őket? Vagy fordított szemszögből kérdezve, mert a nők folyton elégedetlenek? Csak a mi kapcsolatunkban van ez így??
Nálunk mindketten konfliktuskerülők vagyunk, szóval össze se veszünk, és ha valami nézeteltérés van, akkor is minél előbb próbáljuk higgadtan megoldani.
Egy év alatt eddig 2x balhéztunk össze komolyan. Azon kívül semmi.
20L
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A problémák alatt a közös problémáinkat értem, amik a kapcsolatunkról szólnak, tehát mindkettőnket érinti, és mindkettőnknek fontos. De nekem ugyanúgy fontosak az ő személyes problémái..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!