Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön a szerelem egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi hogy van-e akinek később jött a szerelem, mint a párkapcsolat. Kedvelem a barátom, de úgy érzem még nem vagyok felhőtlenül szerelmes, viszont még elég rövid ideje járunk.
Ti hogy vagytok ezzel?
2012. jan. 4. 16:21
1/9 anonim válasza:
Előbb jött a szerelem, utána lett belőle kapcsolat.
2/9 anonim válasza:
elsőnek igaza van
ha nem szereted,miért jártok?
3/9 anonim válasza:
Általában tényleg fordítva jó, előbb szerelem utánna kapcsolat. De ha csak tetszetek egymásnak, és elkezdtetek járni...ebből csak akkor lehet szerintem szerelem, ha még nem ismeritek egymást túl jól. De akkor miért jártok..?
4/9 bánomisén válasza:
Nálunk az érzés volt először, utána a kapcsolat.
6/9 anonim válasza:
Én a kapcsolat elején éreztem,hogy szeretem,nem lenne jó nélküle,kell nekem,de azt nem mondanám,hogy akkor még szerelmes lettem volna. Tudtam is,hogy nem vagyok az.Sokkal inkább csak kedveltem.Eldöntöttem várok,megismerem közelebbről,aztán lesz ami lesz. Minden nappal egyre jobban kezdtem megszeretni,most már biztosan állíthatom, fülig szerelmes vagyok belé! Naivan hangzik,de nekem ő a legfontosabb a világon,szinte mindent érte csinálok. Nem vagyunk együtt sok ideje(4 hónapja),de nélküle el sem tudnám képzelni... Így visszagondolva,azt hiszem 1-2 hónap után szerettem belé igazán.
7/9 A kérdező kommentje:
nem szándékozom szédíteni :)
inkább arról van szó, hogy nem ismerem annyira régen. Ezért voltam rá kíváncsi hogy másnak mi a tapasztalata.
2012. jan. 5. 20:18
8/9 dörrmee válasza:
nálunk fordítva volt, előbb kapcsolat utána szerelem :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. jan. 9. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!