Párkapcsolatban lévő lányok/asszonyok, ha valaki ex nő bekavarna a kapcsolatotokba fajulhatna/fajult már tetlegességig a helyzet közted és a másik nő között? 30 N
Sosem vetemednék arra, hogy egy nővel fizikai csatába menjek. Amúgy sem vagyok erőszakos típus, de szerintem tök gáz, ha nők gyepálják egymást.
volt, hogy az egyik ex kavart a dologba, de le lett állítva, csupán egy üzenettel.
ígyvan. én se égetném le magam.
a barátom exe rendezze le ő.
de ha találkoznék a csajjal és pl beszolna vagy nekemállna lehet megcsapkodnám
14:37el egyet értek, ha nem muszáj eszem ágában sem lenne. De, ha olyan lenne a szitu, hogy ő nekem jön és meg kell védenem magam, akkor azt hiszem kapna egy "altatót"
23N
Mi az hogy bekavar?
Ha komolyan együtt vagytok nem lehet bekavarni......
Rendezze le ő, már ha nem akar tőle semmit....
nem süllyednék ilyen mélyre egy pasi miatt sem (igen, ide értve a férjemet is...)
29/N
Soha! Ez olyan megalázó:(
Volt már nálunk is olyan, hogy férjem exe (pedig tudta, hogy nős és útban van a baba is) bekavart, facebookon írogatott neki stb. Egyszer pont a gép előtt ültem amikor (mivel a férjem be volt jelentkezve msn-en) ráüzent, mert azt hitte a férjem ül a gép előtt. Erre én írtam neki vissza nagyon-nagyon nyájasan és kedvesen és bájosan elcseverésztem vele (persze mindeközben liftezett a gyomrom az idegességtől) és nagy örömmel újságoltam,hogy nemsokára megszületik a babánk és természetesen átadom a férjemnek,hogy kereste:) Na azóta sem jelentkezett semmilyen formában:)
Legjobb fegyver a magabiztosság és kedvesség. Ha látják rajtad, hogy tartasz az extől és ellenfélnek tekinted, ezzel csak lovat adsz alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!