Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?
A legnagyobb baj az, hogy te magad nem hiszed el magadról, hogy szerethető vagy és meg tudod tartani a pasit.
Csak olyan kapcsolatban érdemes élni, ahol ezt elhiszed. Egyébként tényleg nem érdemes.
Teljesen igazad van!
Maradj csak egyedül, ha már most ilyen sötét vagy!!!
azért mert te nem a megfelelő pasikba botlottál bele, még ne, kivetíteni az egész világra ezt a megkeseredett felfogásodat.
én tudom hogy van nálam szebb és okosabb is, de valahogy sosem stresszelem magam rajta. ha nem én kellenék neki, nem velem lenne.
elég sekélyesen gondolkodsz, ha úgy véled, h a pasiknak minden a külső.
hiába szép egy lány, ha ciki vele megjelenni bárhol, mert olyan ostoba.
az értelmes emberek nem az alapján ítélnek meg valakit, h milyen a külseje, hanem hogy milyen a személyisége.
Nagyon negatívan állsz hozzá a férfitársadalomhoz. Ez azért van, mert még nem találtál egy olyan férfit sem, aki önmagadért szeret.
Tehát azért, amilyen te vagy: a gondolkodásod, a szemed, a nevetésed, stb. És ne hidd, hogy monden pasi a playmate-ekre bukik. Megnézik őket, egyszer-kérszer fantáziálnak róluk, és ennyi.
Félreértés ne essék, a playmate-típusú lány is lehet jó háziasszony :) De ennyek nyilván kisebb az esélye.
Javaslok neked egy könyvet: Csernus Imre: A férfi (sok minden meg fog világosodni előtted) Én kétszer is elolvastam, másodszorra kicetliztem a fontosabb gondolatokat is.
Ne haragudj, de szerintem te pont ezért nem felelsz meg nekik. Ennyire felszínesen látni a világot!!!! Te jó ég!
Sokat kell még tanulnod!
Nem írtad, hogy hány éves vagy.
De szerintem, csak az a baj, hogy eddig olyanokkal akadtál össze, akik át akartak formálni. Nekem is volt ilyen pasim, az egyiknek nem tetszett, hogy sportolok, a másik szoliba akart járatni. De ezektől én rövid úton megszabadultam. Nehéz ezt elhinni, de fogsz olyat találni, aki nem akar megváltoztatni. Aki meg igen, attól minél előbb szabadulj meg, de előtte nyugodtan elmondhatod neki, hogy szerinted neki miben kellene megváltoznia. Mindjárt másként gondolkodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!