Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság divat meztelen képeket és videokat csinálni a lányokról párkapcsolatban? Mi van már ezzel a világgal?
Nekem majdnem minden barátnőmről volt akt fotóm.
Volt akit le is videóztam.
szakítás után mindegyiket kitöröltem.
Volt hogy úgy átbasztak, ahogy az meg van írva.
Mégse volt bennem az, hogy visszaéljek ezekkel...
Talán ezért hagyták, hogy csináljak róluk ilyet, mert tudták, hogy úgyse szivatnám meg őket ezzel...
Bár attól hogy voltak ilyen képeim nem tartom magam se perverznek, se kevesebb értékrenddel bíró embernek...
25/F
És aki naplót ír:! Az sem gondol az illetéktelen kezekre? Vagy amikor te szerelmes levelet írsz?! Vagy amikor leseg,gfejezed a főnöködet egy sms-ben???!!!!
Ne legyél már aennyire vak vagy álszent!
A természetes és egészséges szexualitás része az ilyen képek és videók! Aki ellopja vagy jogosulatlanul adatot kezel, az bűncselekmény!
Az ember vigyázzon jobban a tulajdonára és a magánéletére! Válogassa meg milyen emberekkel áll szóba, aztán jöhet az intim fényképezkedés!
ma 15:51
Ne csináljunk konyhakéseket se! MErt mi van, ha egy ideges ember kezébe kerül?!! Még a végén leszúr valakit! :D Ennyi!
10-05 22:44
Ezeknek a fotóknak ugyanaz az értelme mint az összes többi családi fotónak!! Jó visszanézni hogy milyen szép és izgalmas nő volt valaha az a csaj. Amúgy meg szexuális vágyfokozáshoz sem utolsó, mivel a férfiak vizuális beállítottságúak!!!
10-07 00:20
Nem az aki engedi, hanem aki megbízik olyan aljas emberekben akik így visszaélnek mások magánéletével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!