Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mi értelme van nőnek...

Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Mi értelme van egyáltalán egy párkapcsolatban nőnek lenni? Hiszen előbb vagy utóbb úgyis megcsalnak majd egy szebbel, ha idősebb leszel egy fiatalabbal, ha szülsz és szétfolyik az alakod akkor egy csinosabbal, meg különben is...A legtöbb férfi úgy tapasztaltam eddig nem olyan nővel jön össze, aki kinézetre tetszik neki, hanem aki kedves, jól főz és közben ezek a pasik a gyönyörű nőkre izgulnak, akiknek kifogástalan a kinézetük. Arra akarok kilyukadni, hogy az ember tényleg sosem lehet biztos benne, ő kell e annak az embernek. Az eddigi kapcsolataim véleményem szerint azért mentek tönkre, mert a férfiak a személyiségemet szerették, de playmatekre, modellekre, szépségkirálynőkre vágytak volna, már mint elvárták volna hogy így nézzek ki. Szóval...Most akkor tényleg nem értem, hogy lehet egy magamfajta átlagos nő boldog és elég önbizalommal megáldott egy párkapcsolatban, vagy egy dundi vagy egy csúnya. Az ilyen nők szerintem csak pótlékoknak kellenek, jobb mint a semmi, beszédesebb mint a levegő alapon. Közben pedig az ő pasijaik, férjeik csinos, gyönyörű nőkre vágynak. Szóval én most úgy vagyok vele, hogy majd akkor kezdek párkapcsolatba, ha gyönyörű leszek, kisportolt, makulátlanbőrű mert másképp nincs értelme, nem tudom felvenni a versenyt a többi nővel.
2011. szept. 12. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 A kérdező kommentje:
milyen naiv voltam, hát igen az átlagnőket könnyű széditeni hülyebókokkal, én úgy vettem észre hogy a férfiak sokra tartják a szépséget, sőt mániákusan keresik, sok olyan pasi ismerősöm van aki első látásra beleszeret egy csaj külsejébe. fehér bőr, szőke haj, szeplők, nagyobb mell, középmagasság- bejön ez ma még valakinek az arabokon kivül....
2011. szept. 12. 15:19
 22/89 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Először is vakarj valahonnan magadnak egy kis önbizalmat! Ha az nincs meg akkor tényleg bármit kezdhetsz magaddal de sose fogsz tudni egy jó pasit megtartani!

80 kiló voltam mikor párommal összejöttünk (azóta szültem is voltam mellette 127 kiló is...), a barátnője kuncsorgott vissza ezerrel, testnevelési főiskolára jár, tökéletes alakja van és a qelle magazinban fotózták... Anyám, ha én egyszer megszereztem azt amit akarok riszálhatja ott a seggét egy cicababa nem veszi el tőlem! Nem zavarom el, vagy féltékenykedek! Nincs rá szükség!

Marha egyszerű a titok, szeret ma is a Párom szeretett akkor is, és amíg dolgozni fogok/fogunk a kapcsolatunkért addig egy csaj sem szólhat bele! Itthon megkap mindent, látom rajta, hogy imádattal néz rám! Az életem bármikor feltenném a hűségére! Látnod kell hogy ki az aki neked való, aki szeret, és nem csak hülyíteni és lefektetni akar!

Ha meg tipikusan a rossz fiúk vagy a "macsók" jönnek be akkor ne csodálkozz, hogy magassarkúba akarnak bújtatni és sminket erőltetni rád! ezzel a kategóriával majd akkor kezdj ha elkezd megnyugodni (3-5-10 év, vagy akármennyi)!

Ja és hogy neked marad az ami felhígult és sehogy se néz ki... Hát lehet, hogy más nőknek az az Isten ami neked sehogy se néz ki! Ami neked tetszik lehet, hogy nekem gáz!

Önbizalom, mérd fel az esélyeid (ne reménykedj olyannal komoly kapcsolatban aki az egész várost meghúzta a múlthéten), nyisd ki a szemed és normális párt keres aki nem csak kívűl szép és belül rohad az egész!

2011. szept. 12. 15:20
 23/89 anonim ***** válasza:
75%
15.20 jól leírtad a lényeget
2011. szept. 12. 15:24
 24/89 A kérdező kommentje:
még egy baj: okosabb lehetek, humorosabb is, és kedvesebb is, de szebb soha! én átlagoskinézetűnek születtem, úgyis fogok meghallni, nem hiszek a szépségiparban! valaki vagy természetesen gyönyörűnek születik vagy nem és csak pótolja, ilyen kezeléssel, olyan sporttal, műdolgokkal ami egy vagyon. nem tudom elfogadni, hogy csak egy ilyen vacak vagyok.
2011. szept. 12. 15:25
 25/89 anonim ***** válasza:
93%
Ha már az elején is ilyen volt, akkor tényleg kár volt rá 3 évet áldozni. Ezért írtam, hogy ezektől rövid időt belül kell megszabadulni, mielőtt lelkileg teljesen tönkretennének. Én kidobtam őket, és ma már csak nevetek rajtuk.
2011. szept. 12. 15:25
 26/89 A kérdező kommentje:
és igen jól ismert az aki azt irta, hogy azzal jövök össze akinek tetszem, valóban így van, csak ott fázok rá mindig, hogy még azoknak sem tetszem, akik azt állitják magukról, ha az utcán meglátok egy szebb nőt, (mindegyiket szebbnek és divatosabbnak látom magamnál) akkor azonnal elkezdem leépiteni magam, hogy "ó te csak egy sz.rvagy"
2011. szept. 12. 15:27
 27/89 anonim ***** válasza:
84%

Hát nagyon kíváncsi lennék már rád, hogy mitől vagy te ilyen "átlagos".

Lehet, hogy csak te tartod magad átlagosnak, mások szemében meg gyönyörű vagy.

Amit leírtál, hogy szőke vagy, fehér bőrű stb...az lehet kimondottan szép is.

Nem tennél fel egy képet magadról?

Hogy el tudjuk dönteni, hogy tényleg totál átlag vagy-e, vagy csak simán semmi önbizalmad.

2011. szept. 12. 15:27
 28/89 anonim ***** válasza:
94%
"Pasik jobban szeretik a szép nőket." Voksán Kacsacsőr mióta szép? Te voltál egy tirpák pasival. Mindenkinél van szebb, ezzel az erővel, senkinek nem lenne pasija.Tudod van személyiség és külső, ez a kettő adja ki a vonzódást egy kapcsolatban. Lehetsz bármennyire szép, ha suta vagy. Egyébként a legjobb nőt is otthagyja valaki. Keress olyan társat, aki megbecsül és szeret, mert az eddigiek nem ilyenek voltak.
2011. szept. 12. 15:28
 29/89 anonim ***** válasza:
48%

Remélem olvasod amit írok!!! Na végre valaki aki hasonlóan gondolkodik mint én! Én egy szerintem, és mások szerint is dekoratív, mondhatni csinos lány vagyok. Ha kifestem, magam meg van csinálva a hajam és felöltözök jól, akkor magamról is ez a véleményem.

De ugyan ezt gondolom és érzem. Én pont egy olyan dologban vagyok benne, ahol ezt érzékeltetik velem nap mint nap. De a mellett hogy mindíg legyek tökéletes kinézetre, tudjak varrni, főzni, és minden egyébhez is értenem kell. Nem tudom mit tegyek, és hogyan legyek tökéletes. Mert amint vétek valami hibát, egyből azt érzem amit te. Ez a mai "közvetlen" világ ilyen. Én küzdök ameddig erőm engedi, de lassan én is 27.28 leszek, és már lehet nem olyan a fenekem mint egy 18 évesnek. edzeni meg nincs időm elmenni, annyi más dologm van. lehetelen helyzet. És ezért a jövőben nem tudom mire gondoljak. A kérdésem az hogy ezt valóban nme becsülik meg? vagy csak látszatra nem. .. Nekem minden fiú azt mondja hogy a kur.ák csak egy valare jók. és ha én úgy öltözöm akkor megszólnak hogy miért öltöztél így ki? De más nőkön meg megnézik ,és ugymond elismerik ezt az öltözötet. ez mi?

2011. szept. 12. 15:29
 30/89 anonim ***** válasza:
88%
Olyan kategória nincs, hogy vacak. Csak olyanok vannak, aki a normális kinézetű nőket nem tudják értékelni. De ha az ilyen Voksán-félék, majd dobják őket, ha már elfogyott a pénzük, akkor rájönnek, hogy másként kellett volna gondolkodniuk.
2011. szept. 12. 15:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!