Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mi értelme van nőnek...

Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Mi értelme van egyáltalán egy párkapcsolatban nőnek lenni? Hiszen előbb vagy utóbb úgyis megcsalnak majd egy szebbel, ha idősebb leszel egy fiatalabbal, ha szülsz és szétfolyik az alakod akkor egy csinosabbal, meg különben is...A legtöbb férfi úgy tapasztaltam eddig nem olyan nővel jön össze, aki kinézetre tetszik neki, hanem aki kedves, jól főz és közben ezek a pasik a gyönyörű nőkre izgulnak, akiknek kifogástalan a kinézetük. Arra akarok kilyukadni, hogy az ember tényleg sosem lehet biztos benne, ő kell e annak az embernek. Az eddigi kapcsolataim véleményem szerint azért mentek tönkre, mert a férfiak a személyiségemet szerették, de playmatekre, modellekre, szépségkirálynőkre vágytak volna, már mint elvárták volna hogy így nézzek ki. Szóval...Most akkor tényleg nem értem, hogy lehet egy magamfajta átlagos nő boldog és elég önbizalommal megáldott egy párkapcsolatban, vagy egy dundi vagy egy csúnya. Az ilyen nők szerintem csak pótlékoknak kellenek, jobb mint a semmi, beszédesebb mint a levegő alapon. Közben pedig az ő pasijaik, férjeik csinos, gyönyörű nőkre vágynak. Szóval én most úgy vagyok vele, hogy majd akkor kezdek párkapcsolatba, ha gyönyörű leszek, kisportolt, makulátlanbőrű mert másképp nincs értelme, nem tudom felvenni a versenyt a többi nővel.
2011. szept. 12. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
81%

Ha túllépek az önbizalomhiányomon és egy idegen szemével nézem magam, azt mondom, átlagos vagyok, esetleg 'megfelelő'-nek mondható, de semmiképpen sem gyönyörű. Ennek ellenére, a párom minden REGGEL (igen, reggel, 0 smink, bár rajtam napközben sincs semmi, álmos, karikás szemek, kiszáradt száj) elmondja, hogy mennyire gyönyörű vagyok. Hogy szereti az illatom, szereti ha beszélek, szereti a hangom.

Akkor most arra kéne gyanakodnom, hogy én egy 'jó nő' vagyok, és ezért van velem már több mint 1 éve?

2011. szept. 12. 15:29
 32/89 anonim ***** válasza:
53%
Aki így gondolkodik, min te, annak tényleg nem érdemes nőnek lennie. Maradj meg inkább nemtelen havernak.
2011. szept. 12. 15:29
 33/89 anonim ***** válasza:
86%

Lehet,hogy egy pszichológus sem ártana,mert úgy tűnik egyedül nem tudod feldolgozni a csalódásokat.Ilyen gyászos hozzáállással pedig lehet Miss Hungary is,ha utálnak veled lenni,mert szidod saját magad.

Megjártad,mert rosszul választottál,de azzal nem jutsz előrébb,ha szidod magad.Szerintem itt az oldalon már mindenki megégette magát,nem is egyszer,mégis vannak boldog párkapcsolatok,mert mertek továbblépni. Fel kell dolgoznod a múltat és elfogadni magad.Ne akarj 180 cm-es néger nő lenni,ha 160-as szőkének születtél.Keresd meg azt,akinek te vagy a típusa.Lesz olyan,ebben biztos vagyok!De te is válogass és nálad is legyen a színvonal,ami alatt egyetlen marhával sem állsz le többet!

2011. szept. 12. 15:30
 34/89 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként nézz rá Voksán Virágra, kizárt dolog, hogy így született. Hidd el, rengeteget lehet javítani külsőn.Csak nézd meg a sztárokat, 40 évesen jobban néznek ki, mint 20-as éveikben, persze pénzkérdés.
2011. szept. 12. 15:32
 35/89 anonim ***** válasza:
89%
87%os 15:29es vagyok. Azt még elfelejtettem, hogy nekem van modell ismerősöm, aki elől menekülnek a fiúk két hét után...
2011. szept. 12. 15:32
 36/89 anonim ***** válasza:
91%
hidd el hogy csinosabb ruhákkal, sminkkel, új frizurával rengeteget lehet javítani a külsőn. valamint egy csinos cipő, magas sarkú és nőies vagy. a szőke hajat amúgy is szeretik a férfiak, igazából nem tudom mi a problémád. pont kifogtál egy olyan pasit aki a fekete haj, barna bőrre bukik, de sokan meg a Te típusodra buknak. Csinosítsd ki magad, fel a fejjel, nem olyan bonyolult ez. Amúgy hány éves vagy?
2011. szept. 12. 15:37
 37/89 anonim ***** válasza:
94%

15:20 vagyok!

Én fodrászként dolgoztam! Építettem "szarból" várat és faragtam le egy iszonyat koravén nőből 10 évet!

30 évesen rendesen úgy nézett ki mint egy 55 éves!

Új vagány fazon, új szín, szép szemöldök... Pici kontúr a bőrhibák fedésére és már kész is volt! A férje mikor meglátta kikészült! Nem győzte dicsérni! Lehetett az arcán a döbbenetet látni, hogy úristen ez tényleg az én feleségem??? Törzs vendégek lettek! 3 hetente jöttek, divatosan öltözködött a nő és 2 gyerek mellett is tökéletes nő lett! Hiába volt 80-90 kiló!

Reálisan lásd magad! Ne sajnáld magad,hogy Te átlagosnak születtél és sajnos nem lehetsz egy voksán virág... Olyan nem lehetsz! De lehetsz jobb!!! Ez mindig csak rajtad fog múlni! Nem kell műcicit és szop.ós szájat csináltatni ami olyan mintha reggelente bicikli pumpával nyomnák fel!

ÉS 1 DOLOG AMI ÉRDEKES!!!

Nézd meg ezeket a csajokat voksán virág, kelemen anna, dundika, bodi sylvi stb stb stb... Melyikről írták azt hogy tökéletes a kapcsolatuk? Vagy hogy nem csalták meg őket! Dundika is azért vált! A bódi sylvit kirakták egy másmilyen sokkal-sokkal természetesebb nőért!!!

1 ilyen cicababától is el lehet szeretni a kiszemeltet! Csak akkor nem kell csodálkozni ha majd tőled is elviszi más!

100 szónak is 1 a vége! Fejezd be az önsajnálatot! Nézd meg magad a tükörbe és döntsd el hogy mit kell lássanak belőled? Egy szürke kis lányt aki nem hisz magában sem (akkor hogy akarsz hinni a sírig tartó párkapcsolatban?) vagy egy olyan NŐT! akin nem lehet csak átlépni és lábtörlőnek használni, akit tisztelni és szeretni kell ahhoz hogy megmaradjon a férfi mellett!!! És akkor küzdeni fognak érted ha az utóbbit látják! Ha az előzőt akkor viszont TE FOGSZ KÖNYÖRÖGNI! És te is csak 1 leszel azok közül akik majd 20 év múlva ide jönnek sírni hogy megcsalt a férjem 2 gyerekem van! Válni fogunk, mi tévő legyek!?

Ezt akarod? Lásd magad a jövőképedben! Lásd hogy egy temperamentumos szenvedélyes nő vagy, vagy egy "lábtörlő" aki mellett bármit meg lehet tenni?

2011. szept. 12. 15:39
 38/89 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nagyon jól látod a helyzetet, még ha ezt sokan akkor sem lennének hajlandók beismerni, ha az életük függne tőle. Igen, minden férfinak van ideálja, de ez az ideál ritkán van összhangban a valós lehetőségekkel. Így hát olyat kell választania, aki elérhető, lehetőleg a legközelebb az ideálhoz. Ezzel a nők is így vannak persze. A külső megfog, belső megtart szöveg szerintem nem igaz. A külső megfog, és utána pedig meg is kell, hogy tartson, a belső mellett. Tehát inkább a külső megfog, a külső megtart. Ha ez a külső látványosan leromlik az évek során, mert a gazdája nem törődik vele, akkor a férfi meg fogja kérdezni magától, hogy hol van a nő, akit az elején megismert? De nem ilyen egyszerű a dolog: Néha akkor sem tart meg a külső, ha mindig kifogástalan, mert egy férfinak az újdonság varázsa is fontos. Márpedig ha a nő évek után már nem tud újat nyújtani, de ami a legnagyobb baj, nem is hajlandó, akkor nagyon gyorsan a megcsaltak népes táborába kerül. Ez van, valaki mindig vonzóbb lesz, akkor is, ha a leggyönyörűbb nő vagy a Földön. Teljesen mindegy, hogy mit mond, mert minden férfinak van egy olyan ideálja, akiért akármikor félremenne, ha lehetősége adna rá. Mivel a legtöbben nem jutnak hozzá az ideálhoz, inkább aszerint gondolkodnak, hogy nem éri meg kockáztatni a jelenlegit egy nem tökéletesért. Sokan pedig úgy, hogy megéri a kockázat, és az újdonság varázsa erősebb. Ezeknek a töredéke bukik csak le, miközben a feleségeik és barátnőik makacsul állítják a GYK-n és hasonló fórumokon, hogy a hűség kiolvasható a szemekből, és az ő férjük sosem... A vak hit a legerősebb.

Bizony ilyen fájdalmakat okoz a birtoklási vágy, és csak azok tudnak felhőtlenül élni, akik ezen már túlléptek.

39/89 anonim ***** válasza:
74%

MÁS, AKI A FARKÁVAL SZERET, ÉS MÁS, AKI A SZíVÉVEL.

Nem írtad, hogy hány éves vagy. Kezdjük a tini fiúknál. Természetes, hogy nekik a mell meg a fenék számít, hiszen tombolnak a hormonok (persze itt is vannak kivételek, akiket nagyon meg kell becsülni). De hidd el, ezt kb 17-18 éves korukra kinövik. Aki még ilyen kor felett is ilyen felületes marad, az szerintem nehezen fog valaha is boldog párkapcsolatban élni. Nem ilyen az összes fiú, csak lehet te ezt tapasztaltad.

40/89 anonim ***** válasza:
100%
Munkám során rengeteg szép lánnyal találkoztam. Ők is panaszkodnak, hogy átvágják őket, nehezen ismerkednek.
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!