Akik párkapcsolatban éltek! Szoktatok "bunyózni"? Mi most bunyóztunk egy jót.
Figyelt kérdés
Mi igen a pasimmal. Most épp azt csináltam, hogy az övemmel a vállaimat lekötöttem, erre a pasim mondja, hogy most így fejbe tud ütni. Erre fenékberúgott...2011. okt. 27. 16:38
1/20 anonim válasza:
Nem, mi már betöltöttük a 6-ot.
2/20 anonim válasza:
igy is lehet mondani a b@szást ha erre gondolsz :P
3/20 anonim válasza:
Ha nektek így jó, akkor egészségetekre. Csak még gyerek előtt szokjatok le róla, mert állapotosan nem fogod díjazni a hasba öklözést mondjuk.
4/20 anonim válasza:
Ezt az ármánykodást csak úgy adhatod vissza, ha frecskelés közbe belemarsz a csecsébe!
6/20 anonim válasza:
Mi szoktunk..:) de néha mi el is durvulunk, de hát játéknak fogjuk fel..:) és néha annyira jól esik pofonvágni úgy, hogy harag nincs mellette, csupán feszültségoldás, móka..:)
7/20 anonim válasza:
Nem fogod elhinni,de nincs fél órája ,hogy bokszoltunk,,igaz ő nem üt csak védekezik,de a feszkó így is ki ment min kettőnkből :D
8/20 anonim válasza:
A 3 éves értelmi szintetekkel...
9/20 anonim válasza:
Mi van, hogy két órán át ütjük egymást:-D Van úgy, hogy 1 órát verekedünk, utána lefekszünk egymás mellé, mintha mi sem történt volna és akkor kezdi megint valaki elölről...:-D Sajnos nem mindig érezzük a határokat, meg párom férfi lévén nyafog ha odacsapok egyet, de tudjuk, hogy ez csak játék:dd
/20 évesek vagyunk, nem kérjük az előítéletes kommenteket, köszi!:DD/
10/20 anonim válasza:
30on felül vagyunk és szoktunk bírkózni :) szerintem mi sosem növünk fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!