Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mi értelme van nőnek...

Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Mi értelme van egyáltalán egy párkapcsolatban nőnek lenni? Hiszen előbb vagy utóbb úgyis megcsalnak majd egy szebbel, ha idősebb leszel egy fiatalabbal, ha szülsz és szétfolyik az alakod akkor egy csinosabbal, meg különben is...A legtöbb férfi úgy tapasztaltam eddig nem olyan nővel jön össze, aki kinézetre tetszik neki, hanem aki kedves, jól főz és közben ezek a pasik a gyönyörű nőkre izgulnak, akiknek kifogástalan a kinézetük. Arra akarok kilyukadni, hogy az ember tényleg sosem lehet biztos benne, ő kell e annak az embernek. Az eddigi kapcsolataim véleményem szerint azért mentek tönkre, mert a férfiak a személyiségemet szerették, de playmatekre, modellekre, szépségkirálynőkre vágytak volna, már mint elvárták volna hogy így nézzek ki. Szóval...Most akkor tényleg nem értem, hogy lehet egy magamfajta átlagos nő boldog és elég önbizalommal megáldott egy párkapcsolatban, vagy egy dundi vagy egy csúnya. Az ilyen nők szerintem csak pótlékoknak kellenek, jobb mint a semmi, beszédesebb mint a levegő alapon. Közben pedig az ő pasijaik, férjeik csinos, gyönyörű nőkre vágynak. Szóval én most úgy vagyok vele, hogy majd akkor kezdek párkapcsolatba, ha gyönyörű leszek, kisportolt, makulátlanbőrű mert másképp nincs értelme, nem tudom felvenni a versenyt a többi nővel.
2011. szept. 12. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:

"Az ilyen nők szerintem csak pótlékoknak kellenek, jobb mint a semmi, beszédesebb mint a levegő alapon"

Akkor én kössem fel magam? :DDDD

2011. szept. 12. 19:20
 72/89 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha pasiról álmodozol, gondolom te se Danny De Vito-t képzeled el.
2011. szept. 12. 20:07
 73/89 anonim ***** válasza:
--
2011. szept. 12. 21:06
 74/89 anonim ***** válasza:
74%

67%-os faszi, ne oszd itt az észt!

A pasiknak kellene nagyon is megfelelniük, vigyázz a pasikat is ki lehet dobni! Nagyon könnyen!

Nem a nők a rosszak az ágyban, hanem azért nincs kedvük a szexhez MERT A PASI LUSTA, ÖNZŐ VAGY SPONTÁN CSAK SZ*R AZ ÁGYBAN.

A pasiknál nincs olyan hogy nem élvezi. A nőknél van olyan. Na. És ugye ilyenkor jól megalázni a pasit és kidobni :D Ugye:D ?

Komolyan ez a 21.szd hogy egy nő rossz az ágyban atyaég...a pasiknak mindenhogy jó....

Tudom-tudom attól, hogy te ribancpasi vagy, még nem mindenki az, nem kell minden pasira ráfesteni.

Ja..megfelelni? Én úgy vettem észre, hogy a pasiknak van lemaradásuk a megfelelés terén....nemhiába van az, h a nők azok, akik 80%-ban beadják a válópert!

2011. szept. 12. 22:03
 75/89 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!

Állj a talpadra! Természetes szőke haj, világos bőr a legszebb!

Az a Voksán meg egy SZÖRNYETEG, olyan csúnya! Mint egy gyűdi boszorkány! A szép nő nem nála kezdődik, az biztos!

Legyél csinos, vegyél elegáns de nőies ruhákat, picit sminkelj, növeszd meg a hajad, vagy vágass egy csinos frizut!

A barom önző bunkókat meg szűrd ki! És ha ott az idő dobd ki!

Mindig gondolj arra: ki nem tojja le h a pasik mit akarnak? Ha nem tetszem neki, had menyjen! Elég sok dologban nem szabad megalkuvónak lenni! Legyél büszke és talpraesett! Még ha eljátszod még az is jobb, mint ha érzik rajtad ezt az önsanyargatást!

Tehetsz az alakodért, de ha közben mégis valami összejön, akkor mindent bele! A lényeg ne add könnyen magad, legyél büszke, talpraesett és határozott egyéniség, hogy kivívd a tiszteletet!

2011. szept. 12. 22:11
 76/89 anonim ***** válasza:
83%
A probléma az hogy a torz világnak hála az ilyen pasik szponzorálta műfejű, mindenki berakta neki Virágokat kiáltják ki szép nőknek,akik úgy vannak összetákolva,négyvetértékű szilikonból,és a normális átlag nő eláshatja magát,de a legtöbb normális pasi nem a virág tipúsu olcso kákall akar családot alapitani,a farkukat verhetik rá, mert csak arra valók az ilyen összerakott luvnyák.
2011. szept. 12. 22:22
 77/89 anonim ***** válasza:
55%

22:03, a nő számtalan módon lehet rossz az ágyban: Nem csinál eleget és elég sokáig, nem hajlandó semmire, és nem akkor, amikor kellene. Ez elég indok arra, hogy a szexet rossznak lehessen tekinteni.

És valóban, néha akkor is kidobják a nőt, ha az mindent megtesz az ágyban, mert már ráuntak. Csak azt akartam leírni, hogy milyen a dolog férfioldalról, és nem azt, hogy milyen a nőiről.

De a nők többsége soha nem lenne hajlandó beismerni, hogy bizony megtörténhet az, hogy az ő kapcsolatában is félremegy a férfi, mert már unja a nőt. Utána viszont hatalmasat csodálkoznak, hogy az én pasim is, pedig előtte nagyképűen hirdették mindenfelé, hogy milyen tökéletes is az illető.

Nem mintha a nők jobbak lennének, csak jobban titkolják, és ami velük történik, az általában 2 ember titka marad. Vagy nem. Igen, a pasik nagy része van annyira hülye, hogy a szomszédot kefélje meg, így persze hogy kiderül.

De itt nem is ez volt a fő téma hanem az, hogy a nőnek ma a párkapcsolat nem kifizetődő, hiszen nagy eséllyel találja magát a szexjátékszer-szakács-házvezetőnő-babysitter-munkás ötösében, és mellette talán még meg is csalják. Hülye az, aki szerint igazságos a nemek között felosztott szerepek egyensúlya. Nem is csoda, ha sok nő inkább a karrierjére koncentrál, de azért idővel ők is betagozódnak ebbe az ötösbe.

Ma a férfiak aranykorukat élik, mert már nem nézik le őket, ha elnőiesednek, viszont megtarthatják azon szerepeiket, amik mégis a nők fölé emelik őket a rangsorban, ellenben a nőknek maximumot kell nyújtaniuk, hogy érvényesüljenek.

Persze egyik nő sem ismerné be, hogy a férje kevesebbet dolgozik már, mint ő, és mégis ő a család feje, pedig a legtöbb helyen már így van, és csak azzal nyugtatják magukat, hogy néha azért a férj megsimogatja a buksi fejüket, és elrebegi nekik, hogy milyen fontos neki és mennyire értékeli a családban betöltött szerepét.. aztán megy a haverokkal sörözni, a nő meg mosogatni abban a tudatban, hogy milyen fantasztikus a párja.

Bezárult a kör. Néhány nő persze átlát a szitán, és lázad, és zsörtölődik, és veszekszik, ami egyenes út a megcsaláshoz, mert könnyebb elmenni egy nőhöz, aki istenít és sosem kéri, hogy moss föl, mint otthon lenni és hallgatni a szidalmakat. Aztán jöhet a látszólagos békülés, talán még be is dobja néha a gépbe a mosnivalót, közben meg máshol szórakozik, a nő pedig ömleng, hogy az ő férje így szuper meg úgy fantasztikus.

Persze tudom, hogy mindezt megmagyarázni egy nőnek nehezebb, mint egy buddhistát meggyőzni az anyagi javak fontosságáról, de nem baj, mert az ilyen birtoklási korszakban mindig többségben lesznek azok, akik szerint az ÖVÉ jó, a másé rossz. Csak nehogy tévedjenek...

2011. szept. 13. 09:52
 78/89 anonim ***** válasza:
75%
Hát jó nagy baromságot írtál, nem mindenkinek ilyen a párkapcsolata hála. Sajnállak téged, mert egy normális nő, ebbe a szerepkörbe, amibe te beletuszkolnád, nem vesz részt. Milyen nőkkel találkoztál?
2011. szept. 13. 10:00
 79/89 anonim ***** válasza:
70%

"mert könnyebb elmenni egy nőhöz, aki istenít és sosem kéri, hogy moss föl, mint otthon lenni és hallgatni a szidalmakat"

Nagyon közel az az idő, amikor ezek a nők elfogynak, és nem lesz aki az ilyen balfékeket isteníteni fogja.

2011. szept. 13. 10:04
 80/89 anonim ***** válasza:
82%
Ti pasik nagyon elvagytok tévedve, ha azt akarjátok, hogy a nő nő legyen, akkor bizony nektek is férfinak kell lenni.Ki is istenítene egy olyan pasit, aki leteszi a munkát, anyagilag nem tud megteremteni annyit, hogy a társa ne szakadjon meg a munkától, és mellé még elvárja, hogy tipp top háziasszony legyen?Aztán majd belelóg a bilibe a kezetek.
2011. szept. 13. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!