Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?
OFF!
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:24
:)
Látod basszus, igazat adtál nekem és Téged is lepontoztak! Na ez a szégyen! Csak tudnám ki a ku.rva anyja pörög ennyire!
Emberek! Nem írt senki olyan eget rengető marhaságot, hogy lepontozzuk! Én csak akkor szoktam pontozni ha valaki nagyon gyökér, vagy nagyon nem a kérdéshez ír! De látom itt annyi a lényeg hogy aki válaszol azt pontozd le!
A (volt) párod férfiszépség?
Valaki azt mondta: szép az, akire szeretettel tekintünk.
Szerintem nincs abszolút szépség. Akit én szépnek látok, akkor is az, ha más nem így látja. Szerintem ez nagyon szubjektív dolog. Ha valaki téged lát a legszebbnek, akkor neki TÉNYLEG te vagy a legszebb. Mint ahogy te is azt a pasit látod a legvonzóbbnak, akit szeretsz. Ennyi.
A hozzáállásod már-már beteges. Nem olvastam minden választ, de azt hiszem, nagyjából ugyanazokat fogom írni, mint a többiek.
a) a világ nem csak fekete és fehér.
b) magad sem becsülted meg annyira, hogy kilépj egy olyan kapcsolatból, ahol ilyeneket vágnak a fejedhez (hozzáteszem, szinte biztos, hogy erősen kifogásolható külső és belső tulajdonságokkal megáldott férfi lehetett. Ez már csak így szokott lenni, mindig 'jobbat' akar, mint amilyen ő maga.)
c) "ha valaki szerelmes belém, elvárom, hogy engem gyönyörűnek lásson, a leggyönyörűbbnek." Ha tényleg szeretnek, annak látnak. Nem szerettek. Ezzel nem tudsz szembenézni, vádolod a pasikat, síránkozol a külsőd miatt, egy kalap alá veszel mindenkit néhány rossz döntésed miatt. Ugyanis TE döntöd el, kivel vagy együtt és miért, illetve mit engedsz meg a párodnak, és mi az, ami túlmegy minden határon.
Igen. Határozottan vannak férfiak, akik a szexen túl nem foglalkoznak mással. Azokból a pasikból hiányzik az, ami amire legtöbb nőnek - köztük neked is - szüksége van. És hogy mi értelme nőnek lenni? Az, hogy megtaláld azt, aki mellett sem a külsőd, sem a belsőd miatt nem fáj a fejed. (de ehhez a BELSŐDÖN kell most csiszolni, nem 50 kilóra lefogyni, meg szolizni.)
És hogy van-e értelme párkapcsolatban élni? Igenis van. JÓ párkapcsolatban. BIZTONSÁGOS párkapcsolatban.
Nem tudlak sajnálni. Ne haragudj. Hogy mi volt az a 3 év? Tanulópénz, csak látom, sikeresen levontad a hibás következtetést. És ilyen kérdésekkel, ilyen eltorzult képpel a fejedben sosem nem leszel szerethető a normális férfiaknak, bevonzod az idiótákat, magadnak bizonygatod, hogy igenis mind ilyen.
Ne csak nézz, láss is.
Ilyen makacssággal nem lehet mit kezdeni, látom. Aki egyetért veled, azt nem pontozod le. Erről beszéltem. Ne csak nézz, láss is. A szemellenződtől nem leszel boldogabb.
Üdv: a 93%-os.
Azt hiszem itt a válaszadók többsége nagyon jól látja a dolgot... egy nő szemével.
Ám teljesen más az egész a férfi szemével, és ezt a nők közül csak nagyon kevesen fogják megérteni, a többiek pedig mind azt fogják hinni, hogy a férfi tényleg egyetért az értékrendjükkel. Aki olyat ír, hogy egy férfi kinövi a cici-popsi korszakot, az nem ismeri a férfiakat.
A legnagyobb üzlet embereket venni annyiért amennyire tartják magukat és eladni őket annyiért amennyit érnek.
Te nem tartod magad semmire, a férfiak is érzik ezt,ezért vagy te szamár ló helyett,gondolom a gyerekorban kezdődőtt ez a dolog,és nem most.
Nagyon jókat írtatok, és bár nem én vagyok a kérdező, de hasonló önértékelési problémáim vannak magammal.
Minden hozzászólásban van igazság, jó látni hogy vannak még akik hisznek abban hogy két ember megtalálhatja egymást a világban, és hogy valahol mindenkinek van egy párja talán. Akivel valameddig élhet, akár boldogan is.
Remélem az én életem is úgy alakul, hogy boldogan élhessen ilyen megfelelési kényszerek, és beteges kérdések feltétele nélkül. egyelőre azt üzenem a kérdés feltevőjének, hogy a gondoltaival nincsen egyedül. De hozzáteszem hogy ezek nem jó gondoltaok, és nem szabad elmerülni túlságosan bennük.
Előző vagyok.
Még annyi, hogy van előtted két út. meg kell nézni hogy ez egyik hová vezet, és hogy a másik életnek milyen lehetőségei vannak. Szted melyik a jobb? Sajnálni magad és ezen agonizálni, vagy valahogy túllépni, és leszarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!