Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mi értelme van nőnek...

Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Mi értelme van egyáltalán egy párkapcsolatban nőnek lenni? Hiszen előbb vagy utóbb úgyis megcsalnak majd egy szebbel, ha idősebb leszel egy fiatalabbal, ha szülsz és szétfolyik az alakod akkor egy csinosabbal, meg különben is...A legtöbb férfi úgy tapasztaltam eddig nem olyan nővel jön össze, aki kinézetre tetszik neki, hanem aki kedves, jól főz és közben ezek a pasik a gyönyörű nőkre izgulnak, akiknek kifogástalan a kinézetük. Arra akarok kilyukadni, hogy az ember tényleg sosem lehet biztos benne, ő kell e annak az embernek. Az eddigi kapcsolataim véleményem szerint azért mentek tönkre, mert a férfiak a személyiségemet szerették, de playmatekre, modellekre, szépségkirálynőkre vágytak volna, már mint elvárták volna hogy így nézzek ki. Szóval...Most akkor tényleg nem értem, hogy lehet egy magamfajta átlagos nő boldog és elég önbizalommal megáldott egy párkapcsolatban, vagy egy dundi vagy egy csúnya. Az ilyen nők szerintem csak pótlékoknak kellenek, jobb mint a semmi, beszédesebb mint a levegő alapon. Közben pedig az ő pasijaik, férjeik csinos, gyönyörű nőkre vágynak. Szóval én most úgy vagyok vele, hogy majd akkor kezdek párkapcsolatba, ha gyönyörű leszek, kisportolt, makulátlanbőrű mert másképp nincs értelme, nem tudom felvenni a versenyt a többi nővel.
2011. szept. 12. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
90%

16:01-es

Most ezzel arra akarsz célozni, hogy a pasikat sohasem érdekli a nő belsője, csak a külső. És ha az már nem megfelelő nekik akkor jöhet a süllyesztő?

2011. szept. 12. 16:13
 52/89 anonim ***** válasza:
71%

OFF!

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:01

Persze hogy nem növi ki! De egy idő után már nem akarja mindet megdugni!

Párom is megnéz nőket! Szép is volna ha szegényt leugatnám érte mert kiszúrt egy jó nőt az utcán! Na és akkor mi van? Nem egy férfi ismerősömmel beszéltünk ilyenekről! Még vendégeimmel is 1-1 hajvágás közben és szerencsére sokat megtudtam tőlük! 1-1 férfi elmondta, hogy a férfiban mindig benne van a vadászösztön, de ha otthon meg kap mindent akkor ez az ösztön nem vált ki tetteket! Ez a srác heti 2szeri szexen élt, neki több volt az igénye! Mesélte hogy sokszor forgatja a gyűrűjét és nem tudja, hogy levegye-e ha lát 1 jó nőt vagy sem! Eddig mindig meggondolta magát, de előbb vagy utóbb úgyis leveszi azt a gyűrűt ha otthon nem változik semmi!

Unokanővérem mondta mindig a barátjának tv-zés közben a csajra ki szerepelt: jó nő mi? megdugnád mi? szebb mint én, nem akkora tehén mint én! stb stb... Meg is csalta... Minden más nőre felhívta a féltékenykedéssel a figyelmét! Ezt így kell csinálni ha valakit elmarni akarsz magadtól!

2011. szept. 12. 16:14
 53/89 anonim ***** válasza:
70%

16:08-as!

Nem állítom, hogy mindenkinek van egy párja, de annyi fix, hogy vannak, akikkel százszor jobban összeillünk, mint másokkal. Az igaziba vetett hit is lehet káros. Nem igazi van, hanem hozzánk jobban és kevésbé illő párjelöltek szerte a világban. A puding próbája az evés, ahogy ezt mondani szokás, de persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkivel össze kell állni, hogy hátha. Ismerkedni kell, nem rögtön járni. Ennyi a titok.

A párommal a múltnap először aludtunk együtt, és reggel mikor felkeltem, azt mondta, hogy eszméletlen, hogy reggel is gyönyörű vagyok. Csipásan, pattanásosan, gyűrötten, táskás szemekkel. Szeret.

''Nem azért szeretlek mert szép vagy, hanem szép vagy, mert szeretlek.''

2011. szept. 12. 16:16
 54/89 anonim ***** válasza:
52%
16:16-os vagyok. Egy mosolyjel lemaradt :) Meg annyi, hogy sok sikert mindenkinek. Lehet találni normális fiút, de nem egyszerű. A fiúknak sem egyszerű normális lányt találni, ha már itt tartunk. Ugyanis túl sok a festettfekete szolis pitsa...
2011. szept. 12. 16:20
 55/89 anonim ***** válasza:
41%

16:13, 15:39 és 16:14 majdnem tökéletesen leírta a dolgot. Először is a külső az elsődleges, és ha az leromlik, akkor a megcsalás esélye hatalmasra nő. Ehhez hozzájárul az is, hogy ha a nő nem megfelelő az ágyban, akkor ugyanez az eredmény. És rá a hab pedig az, hogy ha minden tökéletes, akkor is közbeszólhat a vadászösztön, sokaknál éppen a kapuzárási pánik hatására, hogy bizonyítsa, ő még képes meghódítani egy csinos puncit.

A nők nagyon erőlködnek, hogy (mint 16:16) költőien felemelő dolgokat lássanak bele a férfiba, aki mindig csak bókolni fog nekik, és mindig csak utánuk fog epekedni, de ez hiba. És az említett gyűrűforgatás eredménye nem annak a függvénye, hogy hűséges akar -e maradni, vagy sem, hanem annak, hogy mit nyerhet és mit veszíthet vele. Mert sok férfi, akiben megvan a megcsalás vágya, sosem fogja megtenni, mert retteg a következményektől és a veszteségtől. Megint sok férfi még hajlandó is lenne rá, de a körülötte levő nők nem vevők a dologra, tehát inkább vágyálom marad ez. Végül ott az a csoport, aki előtt a lehetőség is adott, és élnek is vele. Ők a legkisebb csoport, de ez nem jelenti azt, hogy az első két csoportból senki sem kerülhet ide. Minden az időtől és események láncolatától függ. Mert talán a férfi sosem csalta meg a párját, de egy durvább veszekedés, egy véletlen találkozás egy ex-szel és máris kész a csábító helyzet. A nők ennek lehetőségét azzal hárítják, hogy kategorikusan letagadják, hogy az ő párjuk akár csak gondolna is a megcsalásra. Ez olyan, mint amikor a hívőtől megkérdezed, hogy mi a bizonyíték Isten létezésére? Néz rád egy pár percig bambán, aztán a hittel magyaráz mindent. Ez szép dolog, de a valóság megint más.

Sokan lebecsülik az említett újdonság vonzó erejét, pedig az hatalmas. A férfiak nagy része bizony elég nehezen éli meg azt, hogy egy nővel kell élnie haláláig. Nagyon sokan pánikba esnek, főleg akkor, amikor választottjuk már elindult a változás útján, és már korántsem olyan szép, mint volt, és ha tudna is változtatni ezen, akkor sem akar. Ilyenkor a "fogadj el így" már nem olyan felemelő, pláne, ha még fiatal az illető. És csábítás az bizony van. Az utcán, a munkahelyen, a boltokban, a színházban, stb. Gyönyörűbbnél gyönyörűbb nők, és nem ritkán flörtölnek is, amitől a férfi ismét 18 évesnek érzi magát, kortól függetlenül. Ennek az érzésnek kegyetlenül nehéz ellenállni, pláne annak tükrében, hogy otthon olyan nő várja, aki már belesüllyedt a feleség szerepébe, a megszokásba. Márpedig évek után a megszokás csak erősödik.

Lehet, hogy mindez borzalmasan hangzik, de mindez a bezártság következménye, márpedig az ember természetszerűleg nem monogám, és igényli a szabadságot. A férfiak erősebben, a nők kevésbé, mert nekik a közösség összetartó ereje a fontos (közösség = család).

A mai családot pedig nem a hűség tartja egyben, hanem a hallgatólagosan elfogadott társadalmi szabályok. Újabb kötelék a házasság, ami mindezt már anyagi alapon is kikényszeríti.

Amondó vagyok, hogy egy monogám kapcsolat nagyjából 5 évig működőképes a legjobb esetben, utána pedig már csak a lemondások és félelmek tartják egyben.

2011. szept. 12. 16:38
 56/89 anonim ***** válasza:
Tudod, ha ilyenek a férfiak, mint ahogy leírtad, akkor tényleg nem nagyon érdemes párkapcsolatban élni. Én nem tudom ki hogy van vele, de én nem akarok 5 évenként mindent újra kezdeni. HA tovább nem felel meg, akkor nem is érdemes belekezdeni. Ha meg ott a vadászösztön, akkor ne akarjon hosszabb távú kapcsolatot. Akkor mondja, meg hogy édesem csak dugásra kellesz, aztán majd eldöntjük, hogy jó ez vagy nem. Szerintem nem, úgyhogy ettől a választól bizony eléggé elment a kedvem a pasiktól.
2011. szept. 12. 16:47
 57/89 anonim ***** válasza:
100%

16-13-as vagyok.

Nem értek veled egyet. Pont azért írtam a kérdést, mert oltári szemétségnek gondolom, hogy a pasik így gondolkodnak. Mert ennyi erővel mi is mondhatnánk, hogy fölszedett pár kilót, vagy megkopaszodott, akkor mehet a süllyesztőbe, csak mi nem mondjuk ki olyan könnyen mint ti.

2011. szept. 12. 16:50
 58/89 anonim ***** válasza:
Az előző a 16-38-ra ment.
2011. szept. 12. 16:52
 59/89 anonim ***** válasza:
78%

Oltári hülyeségeket beszélsz kérdező. Egyrészt: volt pár rossz tapasztalatod, és ezek alapján minden párkapcsolatra általánosan ráhúzod ezt a torz elméletet, másrészt pedig rossz férfiakat fogtál ki. Nem lehet elégszer elmondani, hogy aki igazán belédszeret és a szerelem elmúltával is képes a hibáiddal meg az erényeiddel elfogadni, az nem fog soha megcsalni. Főleg, ha dolgoztok is a kapcsolaton. A megnyerő külső pedig nem garancia semmire. Én abba a nőtípusba tartozom külsőleg, amilyen te akarsz lenni. Tudok főzni, kedves vagyok, művelt, jó társaság. Akit pedig szerettem, az engem nem volt képes viszontszeretni, mert soha nem érezte irántam azt a bizonyos pluszt. Ilyen is van. Úgyhogy azt tudom tanácsolni, hogy hagyj fel ezzel a buta hozzáállással, mert nem érsz el vele semmit. Neked is el fog jönni az igazi.

25 N

2011. szept. 12. 16:56
 60/89 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom! Igazából szerintem nem csak a férfiak gondolkoznak így! Csak nálunk ez inkább titok!

Barátnőmmel beszéltünk a szexről és mondta, hogy a férjével neki soha semmi nem volt jó, a férje azt se hagyta hogy vibrátort vegyen mert az neki megalázó! De viszont a szerelem elmúlt született egy gyerek és a szex még mindig szar... Ő biztos benne hogy bevállal magának valakit de a férjével a család miatt együtt kell maradjon! Ő így gondolkozik! Vendégeimnél is hallottam olyat, hogy a férfi kiment melózni a nőnek itthon meg hiányzott a szex! Én is szexcentrikus voltam és vagyok is! Jó a párommal nagyon de ha megromlana az lehet gondolkodóba ejtene! De biztos nem csak engem!

2011. szept. 12. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!