Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?
"Ti pasik nagyon elvagytok tévedve, ha azt akarjátok, hogy a nő nő legyen, akkor bizony nektek is férfinak kell lenni.Ki is istenítene egy olyan pasit, aki leteszi a munkát, anyagilag nem tud megteremteni annyit, hogy a társa ne szakadjon meg a munkától, és mellé még elvárja, hogy tipp top háziasszony legyen?Aztán majd belelóg a bilibe a kezetek."
Igen, én is teljesen így gondolom!
Manapság másról sincs szó, csak arról, hogy egy nőnek milyennek KELLENE lennie ahhoz, hogy egyáltalán legyen párja, és meg tudja tartani a férfit.
Ezzel vannak tele az újságok, a TV, és minden.
Míg egy árva szó nincs arról, hogy egy férfinak milyennek is "kellene" lennie.
Építs nőként karriert, legyél képzett, okos, teherbíró a munkában, szexistennő otthon, tökéletes háziasszony, jó feleség, csodálatos anya...
Na, persze!
Ilyen a világon nincs!
És, aki mást mond, az hazudik.
Csak meg kell nézni szerencsétlen Rubint Rékát például, aki 3 gyereket nevel, reprezentál a férje mellett, edz, hogy szép maradjon, üzletasszony stb... Közben meg olyan szörnyű fáradt, idegbajos, nyúzott benyomást tesz, hogy ha én az anyja lennék, igencsak aggódnék érte.
Ilyen nincs, hogy valaki mindenben tökéletes, vagy, ha megpróbálja, akkor az idegosztályon köt ki.
Közben pedig nyomja ezt a szöveget, hogy "Te is meg tudod csinálni"
Talán meg tudnám, de nem akarom!
Mert nem akarom kikészíteni magamat.
Megteszem, ami tőlem telik, ami az egyéniségemhez illik, én is edzek, törődöm magammal, képzem magam, olvasok, tanulok, tájékozott vagyok, de mindennek van egy határa!
Én legyek a világban férfi, álljak helyt férfiként, otthon meg legyek Voksán Virág, aki tangában szolgálja fel a 3 fogásos vacsorát, amit Stahl Judit módon, pikk-pakk ütöttem össze, aztán pedig elcsábítom a férjemet, min lepedőakrobata, holnap meg kezdődik elölről a verkli?
Közben a férfiak meg csak kifogásolnak, okoskodnak, elvárásokat támasztanak?
Na, nem!
Így van, ahogy az előző válaszoló írta: Ha nőies nőt akartok, akkor legyetek férfiak!
Erősek, okosak, támogatóak, megbízhatóak, nemes lelkűek, kreatívak, hogy érezni tudjuk mellettetek a biztonságot.
Emberileg, érzelmileg, mindenhogy!
Ha egy férfi igazi férfi, aki helytáll a párjáért, és önmagáért is,aki képes küzdeni, nem csak álmodozni a sarki ku.rva kinézetű celebnőkről, és nyafogni, hogy neki miért nincs olyan, szóval az igazi férfi igazi nőt kap.
De ehhez férfinak kell lenni.
Tetőtől talpig!
És ebben ugyanolyan sok munka, áldozat, önfeláldozás van, mint abban, hogy egy nő jó nő.
A válaszok alapján elkeserítő, hogy ennyi gonosz, megkeseredett, férfigyűlölő nő létezik!!!
...és négyből háromnak hüvelygombája is van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!