Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság mi értelme van nőnek...

Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Mi értelme van egyáltalán egy párkapcsolatban nőnek lenni? Hiszen előbb vagy utóbb úgyis megcsalnak majd egy szebbel, ha idősebb leszel egy fiatalabbal, ha szülsz és szétfolyik az alakod akkor egy csinosabbal, meg különben is...A legtöbb férfi úgy tapasztaltam eddig nem olyan nővel jön össze, aki kinézetre tetszik neki, hanem aki kedves, jól főz és közben ezek a pasik a gyönyörű nőkre izgulnak, akiknek kifogástalan a kinézetük. Arra akarok kilyukadni, hogy az ember tényleg sosem lehet biztos benne, ő kell e annak az embernek. Az eddigi kapcsolataim véleményem szerint azért mentek tönkre, mert a férfiak a személyiségemet szerették, de playmatekre, modellekre, szépségkirálynőkre vágytak volna, már mint elvárták volna hogy így nézzek ki. Szóval...Most akkor tényleg nem értem, hogy lehet egy magamfajta átlagos nő boldog és elég önbizalommal megáldott egy párkapcsolatban, vagy egy dundi vagy egy csúnya. Az ilyen nők szerintem csak pótlékoknak kellenek, jobb mint a semmi, beszédesebb mint a levegő alapon. Közben pedig az ő pasijaik, férjeik csinos, gyönyörű nőkre vágynak. Szóval én most úgy vagyok vele, hogy majd akkor kezdek párkapcsolatba, ha gyönyörű leszek, kisportolt, makulátlanbőrű mert másképp nincs értelme, nem tudom felvenni a versenyt a többi nővel.
2011. szept. 12. 15:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
87%

"Ti pasik nagyon elvagytok tévedve, ha azt akarjátok, hogy a nő nő legyen, akkor bizony nektek is férfinak kell lenni.Ki is istenítene egy olyan pasit, aki leteszi a munkát, anyagilag nem tud megteremteni annyit, hogy a társa ne szakadjon meg a munkától, és mellé még elvárja, hogy tipp top háziasszony legyen?Aztán majd belelóg a bilibe a kezetek."

Igen, én is teljesen így gondolom!

Manapság másról sincs szó, csak arról, hogy egy nőnek milyennek KELLENE lennie ahhoz, hogy egyáltalán legyen párja, és meg tudja tartani a férfit.

Ezzel vannak tele az újságok, a TV, és minden.

Míg egy árva szó nincs arról, hogy egy férfinak milyennek is "kellene" lennie.

Építs nőként karriert, legyél képzett, okos, teherbíró a munkában, szexistennő otthon, tökéletes háziasszony, jó feleség, csodálatos anya...

Na, persze!

Ilyen a világon nincs!

És, aki mást mond, az hazudik.

Csak meg kell nézni szerencsétlen Rubint Rékát például, aki 3 gyereket nevel, reprezentál a férje mellett, edz, hogy szép maradjon, üzletasszony stb... Közben meg olyan szörnyű fáradt, idegbajos, nyúzott benyomást tesz, hogy ha én az anyja lennék, igencsak aggódnék érte.

Ilyen nincs, hogy valaki mindenben tökéletes, vagy, ha megpróbálja, akkor az idegosztályon köt ki.

Közben pedig nyomja ezt a szöveget, hogy "Te is meg tudod csinálni"

Talán meg tudnám, de nem akarom!

Mert nem akarom kikészíteni magamat.

Megteszem, ami tőlem telik, ami az egyéniségemhez illik, én is edzek, törődöm magammal, képzem magam, olvasok, tanulok, tájékozott vagyok, de mindennek van egy határa!

Én legyek a világban férfi, álljak helyt férfiként, otthon meg legyek Voksán Virág, aki tangában szolgálja fel a 3 fogásos vacsorát, amit Stahl Judit módon, pikk-pakk ütöttem össze, aztán pedig elcsábítom a férjemet, min lepedőakrobata, holnap meg kezdődik elölről a verkli?

Közben a férfiak meg csak kifogásolnak, okoskodnak, elvárásokat támasztanak?

Na, nem!

Így van, ahogy az előző válaszoló írta: Ha nőies nőt akartok, akkor legyetek férfiak!

Erősek, okosak, támogatóak, megbízhatóak, nemes lelkűek, kreatívak, hogy érezni tudjuk mellettetek a biztonságot.

Emberileg, érzelmileg, mindenhogy!

Ha egy férfi igazi férfi, aki helytáll a párjáért, és önmagáért is,aki képes küzdeni, nem csak álmodozni a sarki ku.rva kinézetű celebnőkről, és nyafogni, hogy neki miért nincs olyan, szóval az igazi férfi igazi nőt kap.

De ehhez férfinak kell lenni.

Tetőtől talpig!

És ebben ugyanolyan sok munka, áldozat, önfeláldozás van, mint abban, hogy egy nő jó nő.

2011. szept. 13. 10:47
 82/89 anonim ***** válasza:
27%

A válaszok alapján elkeserítő, hogy ennyi gonosz, megkeseredett, férfigyűlölő nő létezik!!!

...és négyből háromnak hüvelygombája is van!!!

2011. szept. 13. 12:22
 83/89 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem ilyenek lennének a férfiak, nem lennének férfigyűlölő nők sem.
2011. szept. 13. 12:35
 84/89 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanennyi nőgyűlölő férfi van. Csak azok nem tudnak írni, és itt nem látod a véleményüket.
2011. szept. 13. 12:41
 85/89 A kérdező kommentje:
Valaki írta itt hogy egy jó haj, jó smink. Haha ha ismernétek. Szupervékonyszálú lelapuló gyorsan zsírosodó haj, semmilyen frizura nem áll össze belőle, mitesszeres (KEZELT és ÁPOLT arcbőr), de sminkkel csak még jobban kijön hogy mennyire hibás, rövid láb- sosem lesz hosszú, és fehér bőr sok anyajeggyel, alapból undorító, mintha mocskos lennék, barna sosem leszek, napra nem mehetek mert megesz a bőrrák- igazi genetikai sz.r
2011. szept. 13. 17:06
 86/89 anonim ***** válasza:
100%
Van, hajdúsítás, mielőtt lehurrogtok, nem kell feltétlenül fenékig érő, hanem rövid természetes. A pattanásoddal bőrgyógyász. Nekem Diana 35 két hónap alatt rendbe hozta a bőröm. A fehér bőr is szép.Ne csak siránkozz, hanem tegyél is, mint sok nem tökéletes ember.
2011. szept. 13. 17:30
 87/89 anonim ***** válasza:
Rengeteg nő küzd önértékelési problémákkal(én is) az EGÉSZ VILÁGON!!!!Csak megsúgom,hátha meglep.Senki sem várja el tőled,hogy éjjel-nappal olyan legyél mint egy modell a kifutóról,de legyél igényes.Nőnek lenni sehogy sem érdemes,de ha már annak születtél,próbálj meg valamit kihozni belőle.Speciel engem nem érdekel sem a divat,se a pasizás,se a sminkelés.Azt inkább meghagyom másnak.Jó nekem a farmer-póló kombó.Így is csinálhatod.Ha nagyon ki akarsz tűnni a tömegból,a pasik rögtön kezdik az "Ez a csaj tuti egy r***nc" szöveget.Ha nem vagy elég csinos,átnéznek rajtad.Próbáld megtalálni az arany középutat.És nem ártana egy agyturkászhoz sem elmenned.A volt párod egy igazi f@sz,ne bánkódj utána,inkább meríts erőt ebből is.Sok sikert!
2011. szept. 13. 17:45
 88/89 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha meg nem akarsz tenni, és kényelmes a szarban ülni, akkor tedd azt.
2011. szept. 13. 18:19
 89/89 anonim ***** válasza:
Na ez viszont fura. Én eddig pont forditva tapasztaltam. Nàlam sosem csinàltak minôségi "cserét", elfogultsàgot félre rakva, mindig olyan nôk kerültek a képbe, akik..hàt...talàn most nem igy lesz, bizom benne. Igazàn önbizalomcsökkentô dolog, ha egy rondàbb, butàbb, kövérebbstb nôre cserlnek le/csalnak meg. Remélem, ha egyszer talàlni fog magànak màst, szebb/jobb lesz nàlam, ha nem, utàna màr nem fogom nézni, hogy hogy nézek ki, nem fogok adni magamra, letramplisodok, hisz ugy is mindegy lesz:))
2013. febr. 28. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!