Manapság mi értelme van nőnek lenni és párkapcsolatban élni?
hüha elég durva dolgok amiket leírtál :/
am egy részben én is megtudlak érteni itt állok 18 éves fejjel és még egy barátom nem volt :/ pont azért mert én is így állok/tam hozzá h "majd akkor kezdek párkapcsolatba, ha gyönyörű leszek, kisportolt, makulátlanbőrű mert másképp nincs értelme, nem tudom felvenni a versenyt a többi nővel"
Nekem igazából csak a testemmel van problémám tehát tudom azt magamról addig még nem leszek megelégedve a testemmel addig nem tudok igazán egy pasival sem lenni :/ pedig nem vagyok csúnya sőt a környezetem + visszajelzéseket ad nekem csak az a bajom h vékony vagyok semmi más :( de ez fog úgy érzem a sírba vinni és igen is tenni kell érte én is nem rég kezdtem el sportolni az áhított alakért :)és úgy érzem ha elérem azt az eredményt akkor majd tudok mást is szeretni
Szerintem ez nem így van, ahogy írod.
Nem ilyen a világ, maximum csak Te tapasztaltad ezt.
Hogy várhatod el, hogy egy férfinak te legyél a legszebb, ha így állsz magadhoz?
Süt az írásodból az, hogy nem tartod magad semmire.
És mivel ez sugárzik belőled, a férfiak sem tartanak semmire, maximum pótléknak, "Ló nincs, szamár is jó" alapon.
De ez nem a férfiak hibája, hanem a tiéd.
Becsüld meg magadat, és a férfiak is becsülni fognak.
A kommented alapján még az is kiderült számomra, hogy rosszul választasz. Pontosabban: nem is választasz, sodródsz az eseményekkel, aki épp rádmászik, azt "választod", mintha nem is lenne beleszólásod abba, milyen pasid legyen.
Szeretet = elfogadás. Ha meg akarnak változtatni, nem szeretnek. Ha nem szeretnek, felesleges azzal maradni, aki nem szeret. A fontos, hogy ezt időben felismerd, ne vegetálj egy rossz kapcsolatban.
Olyan pasi válassz, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.
Voksán mitől szép? Iszonyatosan mű és nulla! Komolyan. Én is megnézem nőként, de csak mert olyan fura. Azoknak kell, akik csak dugni akarnak. Az ég mentsen azoktól a pasiktól, akiknek ő kell. Nekem olyan pasas nem kéne.
Voksánnál szebbnek lenni nem nagy kunszt. Csúnyábbnak már annál inkább. Nem a "szépségére" buknak, hanem egy két lábon járó vaginára. Akinek ez kell, az neked ne kelljen. Légyszi, nehogy már őt irigyeld! Szerinted neki mekkora az esélye egy jó párkapcsolatra???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!