Párkapcsolatban lévő lányok/asszonyok, ha valaki ex nő bekavarna a kapcsolatotokba fajulhatna/fajult már tetlegességig a helyzet közted és a másik nő között? 30 N
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:24
12/16 A kérdező kommentje:
Mire gondoltok amikor negédesek vagytok?
A pofátlanságra, hogy lehet jól reagálni? Az a baj, h nekem a szemem mindent elárul.
Köszönöm az összes választ! Mind hasznos volt!!! :)
2011. máj. 23. 15:52
13/16 anonim válasza:
Nem. Volt ilyen eset, de a férjem nem foglalkozott vele így én is ezt tettem és leszállt rólunk. Ez fáj nekik a legjobban ( már az olyan exeknek akik mocskolódnak), hogy úgy teszel mintha nem is létezne. Kitartó volt a piszkálódással, de mi "nyertünk" és ehhez pont, hogy a nagy semmit kellett tennünk. Nem fajulna tettlegességig. Ha meg a férjemen kellett volna veszekedni se fajulhatott volna odáig, mert ha a kedves férfi nem képes dönteni akkor fel is út le is út. Szerintem.
14/16 anonim válasza:
Kérdező, tudom, hogy a legnehezebb megoldás - de tapasztalatból mondom! - az, ha le se sz@rod. Nekem lassan 8 hónapos az új kapcsolatom, az excsaj nagyon igyekezett bekavarni, de előtte soha nem borultam ki. A képébe kell röhögni, aztán hadd idegesítse magát :) Mivel én és a barátom se törődtünk vele, lassan-lassan csak felfogja, hogy most már velem van a srác.
15/16 anonim válasza:
szóra sem méltatnám. és szerintem a párom sem.
ha nem kap feedback-et, akkor nem látja értelmét a kavarásnak. ennyi.
16/16 anonim válasza:
Nem mert még nem találkoztam vele, kibelezném és a kertbe fel akasztanám a beleit száradni. Le lehet pontozni de több indokom is van rá hogy miért vagyok ilyen agresszív vele. Anyós felé kavar, kedvesemet hívogatta zaklatta engem is ugyanúgy stb... szóval lenne miért... Tetves k*rva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!