Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem? Kell neki az a másik nő?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, és most rájöttem, hogy tetszik neki valaki (egy ismerősöm hallotta telefonon beszélni azzal a lánnyal, és a barátom ilyeneket mondott neki elvileg, hogy nagyon gyönyörűnek tartja, és ilyen szinten még soha senki nem tetszett neki, de nem akar titkos kapcsolatot, mert ugye velem van, és ezt nem akarja eldobni...)
Először kételkedtem ebben, így hát bármekkora szégyen, beleolvastam az e-mailjeibe, és ott is volt néhány levélváltásuk, ott is dicsérte ezt a lányt, és a barátom kérte, hogy beszéljenek majd telefonon, szóval biztos lezajlott az a fenti dolog... Meg ilyeneket írt, hogy nagyon fura neki az egész helyzet, mert alig ismerik egymást, és mégis ezt érzi...
Nekem ebből az egészből az jön le, hogy kellett volna neki ez a lány, de aztán inkább meggondolta magát. Annyira fáj ez az egész :(
Vagy örülnöm kéne, hogy végül is ellenállt neki? De akkor minek mondta, hogy milyen gyönyörű meg ilyenek? :(
Nagyon el vagyok keseredve...
Én örülnék neki, hogy van benne annyi tartás, hogy nem csal meg, és pláne, hogy végülis előrébb helyezte a kapcsolatotokat, mert nem dobta el egy fellángolásért. Másrészről megértem azt is, hogy neked szarul esik, de igazából ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni. Valszeg én előhoznám óvatosan a témát, de mondjuk én olyan vagyok aki ki akarná deríteni az okát. Én szoktam páromat kérdezgetni, hogy bizonyos szitukban jelenleg hogyan gondolja, mit tenne. Ez legtöbbször csajos téma, szeretnék tisztán látni ezekkel a dolgokkal kapcsolatban.
Ti nem beszlgettek ilyenekről, hogy "mi lenne ha"?
28/n
ne legyél elkeseredve, mert végül is nem ment bele a kapcsolatba! Téged választott, ismét, és biztos, hogy jó okkal.
Én még azt is megkockáztatnám, hogy elmondanám neki, hogy tudok róluk, és örülök, hogy jól választott. Így egyrészt befékezed kicsit a fiatalembert, hogy tudja, hogy nem tegnap jöttél le a falvédőről, másrészt tényleg megtanul még jobban értékelni, márpedig akkor jöhet akármilyen csinibaba...
Az, meg hogy dicséri, végül is valahol természetes, elvégre pasiból van, meg hűséget fogadott, nem vakságot. :)
Egy kis bókolástól nem dől össze a világ.
A "mégis ezt érzi" egy kicsit jobban zavar.
Mit érez? Mert attól , hogy szépnek (szexuálisan vonzónak) találja, alap esetben nem jelenti, hogy bármit is érezni kéne iránta.
Egy ló is lehet nagyon gyönyörű valakinek, mégse ***ja meg.
Nyugodj meg, ha te maradsz, és nem csal meg, az nem véletlen. Sőt, szerintem csak ez az egy ami számít. És még ha tényleg tetszik is neki a lány, nem biztos, hogy jobban járna vele.
Nem mindegy, hogy a párod fellángolásánál ő maga mondta h na itt állj, mert téged szeret vagy azért nem lett belőle semmi, mert a másik nőnek nem kellett.
Én lassan 6 éves kapcsolatban vagyok Tavaly az én párom is megcsinálta ezeket, levelezgetett más nőkkel, álfacebook, álmsn, álemail.... Ő is ilyeneket írt h milyen szép, kell neki az a másik lány bla bla bla. Volt akinek még virágot is küldött.Valahol éreztem ezeket, és ha szóvá tettem mindig veszekedés lett belőle, h féltékeny vagyok, direkt kötözködök. Később kiderült h nem én voltam paranoiás, hanem minden amin a vita volt jogos volt. Nálunk sem ő mondat el, hanem máshogy tudtam meg. Borult a bili, mert nem értettem h miért kellett hónapokon keresztül hazudnia, hagyott volna el a francba. Jó nagy veszekedés lett belőle. Pár nap múlva leültünk és nyugodtan megbeszéltük, elmondta h mit miért csinált, de velem szeretne lenni.Azóta eltelt 8 hónap, együtt vagyunk és talán most a legjobb a kapcsolatunk. Tudja h elvesztette a bizalmam és 8 hónapja azon dolgozik h visszaszerezze. Jó úton halad, teljesen másképp áll hozzám mint annak előtte. Tudja h több esélye nem lesz.
Én is azt mondom h szólj neki h tudsz erről, nehogy tovább fajuljon a dolog, persze ha téged szeret.
Neked is rossz lesz utána. Én sokat gondoltam arra h mivan ha ismét az lesz... és ez nagyon meg tudott keseríteni. Úgy ahogy túlléptem a dolgon, de néha még eszembe jut a múlt...
Sok sikert kívánok Neked és hogy minden jól alakuljon.
N
hármaska, eszem a zuzádat, minek ez a hiszti? emberünk kinyilvánította, mi a fszt akar: a mostani lányt. vagy olyan naív vagy, hogy szerint egy kapcsolatban megvakul az ember, és esély sincs a kísértésre? :) mindig van, a kérdés hogy dönt, ez a srác pedig a barátnője mellett.
Amúgy tényleg érdemes lenne elmondani neki, hogy tudsz a dologról, bár ha az emailekhez csalárd módon jutottál, nincs amúgy is nyitva előtted, és még számonkérés szaga is lesz a beszélgetéseteknek, az rosszul is elsülhet...szóval csak óvatosan, tartsd észben, hogy neki még mindig Te kellesz! ;)
Egyet értek az előttem szólókkal, főleg azzal, hogy ezt beszéld meg vele. Bár én másként cselekednék, mert nem hiszem, hogy ezt meg tudnám emészteni. Ezek után nem tudnék bízni benne és ha gondolkodnia kellett, hogy végül kit válasszon az a kapcsolat haldoklására utal. Felmerülne, hogy nem e csak a kényelem miatt maradt mellettem.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!