Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jobb: ha elmondja a párod, hogy egy másik lánnyal/fiúval találkozik (barátilag), vagy ha nem mondja, mert úgy gondolja, nem értenéd meg?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 18:46
1/8 anonim válasza:
ha tényleg csak barátilag és a másik fél is normális, meg fogja érteni
2/8 anonim válasza:
Ez nem olyan hogy, jajj elfelejtettem, nem mondtam el bocs. Szándékos eltitkolás az sz@r. Szerintem elmondani jobb. aztán mérgelődjön a másik ha akar. bár szerintem jobb ha előtte mérgelődik, mint utólag sokkal nagyobbat, hogy nem mondtad el neki.
3/8 anonim válasza:
az elhallgatás is ugyanolyan hazugság számomra. úgyis tudja, hogy érdekel, hogy hova megy és kivel találkozik, tehát ha eltitkolja, azzal hazudik. és a hazugság nálam váló ok.
ha már megtesz valamit, vállalja a felelősséget és a következményeket.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja fogadjam el, hogy olyat úgysem tesz, ami ártana a kapcsolatunknak és neki fura, hogy én tudni akarom mikor kivel van.
2012. jan. 26. 19:03
5/8 anonim válasza:
szerintem nem fura, hogy tudni akarod, ez a világ legtermészetesebb dolga. hogyha nincsen titkolnivalója, akkor miért ne tudhatnál róla..?
6/8 anonim válasza:
Ha valaki eltitkolja, az hazugság! Nekem nagyon rosszul esne, még a szakítás is megfordulna a fejemben, holott, ha tudnám előre, hogy majd találkozik vele, nem zavarna.
De eltitkolva már egész más a helyzet, hisz felmerül, miért nem mondta el? Úgy már azért gyanús...
7/8 anonim válasza:
Mi el szoktuk mondani egymásnak, csak úgy a miheztartás végett, de nem igazán érdekli a másikat. Ha titkolóznánk, az sokkal zavaróbb lenne.
20L
8/8 anonim válasza:
mondja csak nyugodtan, megértem, nekem is vannak fiu baràtaim, mégsincs belöle botràny, mert teljes mértékig baràtként kezeljük egymàst velük, ràadàsul a màsiknak is joga van baràtkozni, haverkodni (persze egy hatàron belül, ha màr flörtöl a rib.anc, közbelépek, ha tudok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!