Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jobb: ha elmondja a párod, hogy egy másik lánnyal/fiúval találkozik (barátilag), vagy ha nem mondja, mert úgy gondolja, nem értenéd meg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
ha tényleg csak barátilag és a másik fél is normális, meg fogja érteni
2012. jan. 26. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem olyan hogy, jajj elfelejtettem, nem mondtam el bocs. Szándékos eltitkolás az sz@r. Szerintem elmondani jobb. aztán mérgelődjön a másik ha akar. bár szerintem jobb ha előtte mérgelődik, mint utólag sokkal nagyobbat, hogy nem mondtad el neki.
2012. jan. 26. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

az elhallgatás is ugyanolyan hazugság számomra. úgyis tudja, hogy érdekel, hogy hova megy és kivel találkozik, tehát ha eltitkolja, azzal hazudik. és a hazugság nálam váló ok.

ha már megtesz valamit, vállalja a felelősséget és a következményeket.

2012. jan. 26. 19:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja fogadjam el, hogy olyat úgysem tesz, ami ártana a kapcsolatunknak és neki fura, hogy én tudni akarom mikor kivel van.
2012. jan. 26. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem fura, hogy tudni akarod, ez a világ legtermészetesebb dolga. hogyha nincsen titkolnivalója, akkor miért ne tudhatnál róla..?
2012. jan. 26. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki eltitkolja, az hazugság! Nekem nagyon rosszul esne, még a szakítás is megfordulna a fejemben, holott, ha tudnám előre, hogy majd találkozik vele, nem zavarna.

De eltitkolva már egész más a helyzet, hisz felmerül, miért nem mondta el? Úgy már azért gyanús...

2012. jan. 30. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi el szoktuk mondani egymásnak, csak úgy a miheztartás végett, de nem igazán érdekli a másikat. Ha titkolóznánk, az sokkal zavaróbb lenne.

20L

2012. jan. 30. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
mondja csak nyugodtan, megértem, nekem is vannak fiu baràtaim, mégsincs belöle botràny, mert teljes mértékig baràtként kezeljük egymàst velük, ràadàsul a màsiknak is joga van baràtkozni, haverkodni (persze egy hatàron belül, ha màr flörtöl a rib.anc, közbelépek, ha tudok)
2012. aug. 23. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!