Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a párok, akiknél az egyik fél egyetemre jár, a másik dolgozik, hogy oldják meg az együttélést?
Figyelt kérdés
Párom és én lassan 4 éve vagyunk együtt és szeretnénk összeköltözni. Én dolgozom, ő pedig egyetemen tanul. Gondolkoztunk albérleten, vagy hogy odaköltözök hozzá, a szülei házába ( a szülőkkel élnénk akkor együtt). Vagy van már megoldás is? Attól sajnos még nagyon messze állunk, hogy saját házunk legyen, ezért keresünk ilyen megoldást.2012. jan. 25. 15:19
1/4 A kérdező kommentje:
más* megoldás
2012. jan. 25. 15:21
2/4 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Hogy-hogy hogyan oldják meg az együttélést? Vagy albérletben, vagy szülőknél. Vagy hogyan lehet még megoldani, ha sajátra nem telik?
4/4 anonim válasza:
A párommal mi is 4 éve vagyunk együtt ő már dolgozott,mikor nekem döntenem kellett,merre megyek tovább tanulni...és én (hülye) a legközelebbi vidéki város főiskoláját választottam,ahová be tudok járni naponta busszal.(az utazgatás miatt kimaradok minden fősulis programból:(:S). Így viszont együtt lakunk a szüleim házában. Sajnos a saját ház/lakás nagyon messze van még,albérletbe pedig nem mehetünk,mert nem akarom,h a párom tartson el,édesanyámnak pedig megszűnt az állása,és nem kérhetem,h ők fizessék még az albi költségeit is,szóval amíg be nem fejezem a sulit,addig itthon fogunk lakni,de legalább együtt!:) Más megoldásról sajna én sem tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!