Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt mire véljem? Kell neki az a másik nő?
A párommal 3 éve vagyunk együtt, és most rájöttem, hogy tetszik neki valaki (egy ismerősöm hallotta telefonon beszélni azzal a lánnyal, és a barátom ilyeneket mondott neki elvileg, hogy nagyon gyönyörűnek tartja, és ilyen szinten még soha senki nem tetszett neki, de nem akar titkos kapcsolatot, mert ugye velem van, és ezt nem akarja eldobni...)
Először kételkedtem ebben, így hát bármekkora szégyen, beleolvastam az e-mailjeibe, és ott is volt néhány levélváltásuk, ott is dicsérte ezt a lányt, és a barátom kérte, hogy beszéljenek majd telefonon, szóval biztos lezajlott az a fenti dolog... Meg ilyeneket írt, hogy nagyon fura neki az egész helyzet, mert alig ismerik egymást, és mégis ezt érzi...
Nekem ebből az egészből az jön le, hogy kellett volna neki ez a lány, de aztán inkább meggondolta magát. Annyira fáj ez az egész :(
Vagy örülnöm kéne, hogy végül is ellenállt neki? De akkor minek mondta, hogy milyen gyönyörű meg ilyenek? :(
Nagyon el vagyok keseredve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!