Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire véljem ezt a barátnőmtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem ezt a barátnőmtől?

Figyelt kérdés
Említette hogy valentín napra kapott valami sima haverjától aki régen rá volt szállva egy doboz szíves bonbont. És kicsit fenhangon kérdeztem hogy minek fogadta el? Azt mondta most hogy nézett volna ki ha nem.. Nade ez nekem szarul esett. Én szeretem és tudom hogy kölcsönös. De akkor is ez olyan fura tőle..
2012. febr. 14. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a rövid,tömör véleményem,h te nem vagy normális....INGYENCSOKIIII :D mindemellett tényleg bunkóság,ha nem fogadsz el egy ajándékot...Te vettél neki ajándékot?
2012. febr. 14. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem gond, hogy elfogadta szerintem, de viszont a csajszi helyében érdeklődtem volna a sráctól, hogy ezt most mire fel.. Barátnődre nehogy besértődj ez miatt :)
2012. febr. 14. 21:46
 3/6 rarraa válasza:
Ha kölcsönösen szeret, akkor nem kell aggódnod. A barátok adnak egymásnak ajándékot, és a valentin nap nem csak a szerelmesekről szól, hanem azokról akik szeretik/bírják egymást akár barátilag. Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom, akivel szoktam találkozni, meg dumálgatni, szokott hívni telefonon, és igen, van hogy a barátom féltékeny, de neki is ezerszer elmondtam: Én szeretem őt, és ha nem úgy van, akkor majd szólok neki. Sztem mindenkinél így van. Szóval ne aggódj!:) Attól, hogy a barátnőd jár veled, az még nem jelenti azt, hogy a barátait el kell felejtenie, és ráadásul szerintem te sem hagynál csak úgy ott egy doboz csokit főleg ha ingyen van :)
2012. febr. 14. 21:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is vettem neki persze kapott egy karláncot :D persze nem sértődtem be. De ha belegondolok amúgy van egy legjobb csaj barátom és ha vettem volna neki szív alakú bonbont sztem pasija rámszállt volna hogy azért álljon meg a menet mire fel xD
2012. febr. 14. 21:59
 5/6 rarraa válasza:
Igen, lehet hogy így lenne, de nme kell olyannak lenned mint mások. Valószínű, hogy ha az a másik fiú rád szállna, akkor nem bízna meg a barátnőjében. Te pedig megbízol benne és tudod, hogy kölcsönösen szeretitek egymást nem? Akkor meg tiszta ügy :)
2012. febr. 15. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Jaja, persze, nyomják itt a süket dumát ezerrel, de ha velük is történt volna ilyen akkor nem osztanák így az észt

Én együtt érzek veled, a b.nődnek nem szabadott volna elfogadnia a csokit. Ingyé vót? Oszt akkó? Amúgy is ártalmas "kaja", szóval kit érdekel a gyerek csokija

Meg szív alakú tárgyat olyannak adunk akit szeretünk, szóval járj utána mindenképp

2012. febr. 16. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!