Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha egymásba habarodtunk, de esélytelen, hogy kialakuljon a kapcsolat? 19L
Figyelt kérdés
Minden nap beszélünk,és nagyon kedveljük egymást, de nem egy országban lakunk. Hogyan lehetne elfelejteni Őt? /:2012. okt. 27. 13:18
1/10 anonim válasza:
Keress mást, járj el társaságba, ismerkedj új emberekkel és majd lassan elfelejted!
2/10 anonim válasza:
Ha letiltod mindenhonnan.Nem is gondolsz rá.Lefoglalod magad,és keresel más valakit
3/10 anonim válasza:
Meglátnád élőben és kiderülne hogy egy kerti törpe egyböl kiábrándulnál. A nagy szerelem már véget is ért.
Webkamerán át nem látod milyen magas.
4/10 A kérdező kommentje:
dede, sok képet küldtünk már egymásnak, és magas:) külsőre 100%,hogy nem lenne gondom vele, egyébként találkozni szeretne, ő jönne ide. Ti találkoznátok vele?
2012. okt. 27. 13:26
5/10 anonim válasza:
Hát ha veszi a fáradságot is eljön hozzád messzi földröl még szép. Ha a magasság ok, akkor majd kiderül hogy horkol és a szerelemnek annyi is.
6/10 A kérdező kommentje:
első talin gondolod,hogy máris együtt aludnánk?:) bizonytalan vagyok,mert ha találkozunk utána csak rosszabb lenne,hogy messze lakik:(
2012. okt. 27. 13:33
7/10 anonim válasza:
Hát most... ideutazik Tanzániából, szerinted miért utazik ide? Biztos nem azért hogy nézze hogyan nő a fű.
Valami csontváz biztos van ott a szekrényben ha ilyen feltételekkel is vállalja a dolgot, ha minden pöpec lenne akkor azt mondaná hogy utazzon a f@szom, itt van nekem helyben két zsák nő.
8/10 A kérdező kommentje:
nem miattam utazik csak,hanem mert itt él egy ismerőse,és ha már jön,akkor miért ne taliznánk alapon? úgyhogy nem csak azért..
2012. okt. 27. 13:52
9/10 anonim válasza:
az én barátnőm is másik országban lakik, de nem olyan messze, mert közel lakok a határhoz. Nem tudom, hogy hány km-re laksz, de ha 100nál több, akkor tényleg nincs sok értelme..:s
10/10 A kérdező kommentje:
ha azt mondom 1000? :)))))))))) azt,hogy nincs értelme ezt én is tudom, a kérdés az,hogy hogyan lehet valakit kiverni a fejünkből,mert már igencsak ott van minden egyes nap..:/
2012. okt. 27. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!