Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy végre előrébb lépjen és tegye meg a kezdő lépést, hogy a kapcsolat kialakuljon?
Van egy fiú, akivel a szimpátia kölcsönös. Tetszünk egymásnak. Ő már nem az a kis félős fiú,ki mutatta párszor, hogy tetszem neki, csak valamiért fél lépni. Nekem pedig közben más fiúk is udvarolnak, akiket visszautasítók, mert csak arra az egyre vágyom és tudom, hogy ő is rám.
Aránylag elég sok időt tőltőttünk már együtt. Jól éreztük magunkat. Én egy kicsit az a visszafogottabb típus vagyok. Ő nem annyira. Lassan lépeget felém és engem ezzel, csak jobban "felizgat".
Kedves kérdező!
Ha Ő is csak kicsiket lépeget előre,akkor lehetséges,hogy arra vár,hogy egyértelmű jeleket küldj felé...:)...ne félj tehát Te megtenni az "első" lépést,még ha csak egy picikét is...hidd el,ha tényleg tetszel neki,akkor utána ugrani fog.:)
Az a bizonyos apró lépés...nos...konkrét ismeretek hiányában nem tudok kielégítő választ adni...ezt Neked kell tudnod(és Manócskának is szól)...attól függ,hogy milyen viszonyban vagytok egymással...pl. osztálytársak,munkatársak,sporttársak...milyen rendszerességgel találkoztok a mindennapok során...stb.
Mennyit szoktatok beszélgetni,van-e közös hobbi...hú...sorolhatnám reggelig...
Vagy hogy értetted azt,hogy a fiú kimutatta,hogy tetszel neki?Elmondta?Leírta?Neked?Mástól tudtad megA tekintetéből,a mozdulataiból következtetsz erre?...Sajnos így nem tudom,hogy mi lehet a következő lépés,ami elég apró ahhoz,hogy ne félj megtenni,de ugyanakkor Ő is egyértelműen értesüljön arról,hogy mi is a helyzet.
Manócska,Téged itt is,ott is üldözlek,terelgetlek...:D
Viszont nem szeretném saját magam meghazudtolni,így inkább fenéken billentem magam és azt mondom Neked,hogy tessék szépen átgondolni az érzéseidet,így a kommentek függvényében is,aludni rá egyet-kettőt...én nem akarlak rábeszélni semmire,mert Neked kell kitapasztalnod,hogy mi a helyes...viszont ebben a témában Neked ötleteket már nem adhatok,mert ismered a véleményem:nem érdemel meg Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!