Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kölcsönösen nagyon tetszettetek egy szüzike lánynak és tökösek is voltatok, akkor mindig összejött a kapcsolat?
Mert most van egy ilyen lány aki a legszebb a világon (én se hiszem el) és jeleket is küldött, meg barátnői belőtték nekem hogy olvadozott amikor meglátott a folyosón mindig:O Ráadásul pont olyan mint én!
Kb hány százalék hogy megcsókolhatom a randin?:D
Sose volt bnőm, de csókom igen szal nem félek annyira.
F18
Volt már vkivel olyan hogy ilyen HATALMAS szerencsét elbaltázott?
lazán elcseszheted, de van egy jó hírem ,ha nem elmélkedsz rajta túl sokat ,jó úton jársz:)
randin csak akkor csókold meg ha biztos vagy magadban ,úgy ne hogy úgyérzed már jó lenne ,és odahajolsz felé és lekapod
egyébként elégg irigyellek:D ..én ott szúrtam el ,hogy nem léptem, de olyat nem csinálnék ,hogy na most már ideje smacizni aztán... pfujjj ,a csajok ezt utálják ,ne tedd
18f
kapcsolat?
megdugtam az ilyeneket.
ezt akarták,ezért néztek ki egy időben engem az ilyen szűzikék.
amit meg a barátnői mondanak neked az alapból kamu,uh annyira ne éld bele magad,legfeljebb ha már tényleg egyértelmű a dolog.
hallottam egy jó első csók technikát
És elég profi! Szal majd azzal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!