Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti férfiként mikortól esélytelen a pártalálás?
Munkahely kilőve, net már befulladt, baráti kör szűk és nem független.
Nincs kivel beszélgetne, nincs kinek és kivel örülnöm, úgy érzem légüres térben élek.
"A nőknek az érdekes, kicsit kiszámíthatatlan rosszfiúk tetszenek. Ha túl rendes vagy és szelíd, akkor unalmas vagy nekik."
Ezt ennyire kategorikusan nem jelenteném ki. Mások vagyunk, mindenkinek más a fontos. Persze, tagadhatatlan, hogy egy rossz fiú izgalmas tud lenni. Mondjuk, ez is kérdés, mit takar ez a rossz fiú dolog. Minden megállapítás szubjektív. Kérdés, hogy számomra mi a túl rendes, túl érzelmes, túl szelíd, és mennyi rosszaság után nevezném a férfit rossz fiúnak. Nem pont a drogos, csempész, lányokat futtató rossz fiúktól jövök lázba. Egyébként is ismerek olyan igazi régimódi(jó értelemben vett), érzelmes, szelíd, roppantul kedves férfiakat, akikkel izgalmasan lehet időt tölteni, úgy, hogy az még törvénybe sem ütközik.
Vannak nők akik kiharcolják maguknak, hogy megverjék őket, még a legszelídebb férfiakból is. Nekik ez az izgalom, ez a norma. Nekem, elég izgalom egy jó séta, egy finom vacsora, egy jó koncert, bármi, ami a mi természetünknek, megfelelő időtöltés. Nem vágyom bungeejumpingolni, és egyéb extrém sportokra. Talán sok mindenkinek sekélyesnek tűnhet (persze sok minden érdekel amit nem taglaltam még és nem is fogok) és unalmasnak, de ez van, én így lettem összerakva, ha a fene fenét eszik se akarok madarakkal találkozni, miközben esek lefelé a gravitációnak hála, egyenesen a föld felé, miközben mormolom a Mi Atyánk-at, hogy lehetőleg kinyíljon az ernyő.
Ezektől sokkal kevesebbel is beérem, és ráadásul még izgalmasnak is élem meg az életet. Azt ne adja a jó isten hogy valamelyik kezet emeljen rám. Természetesen ez viszont is elvárható tőlem :D
Egyébként az a tapasztalatom... hogy a legváratlanabb időben és helyen történnek a legjobb dolgok. Az ember sose gondolná, hol ismerkedhet meg olyan emberekkel akikkel talán még társas kapcsolatot is ki tud majd alakítani. Soha nem voltam társkeresőkön regisztrálva, és jelenleg nem túl népes a baráti köröm, mégis sikerül valahogy rám lelnie azoknak az embereknek akiknek a társaságát még sokáig szeretném élvezni.
Hiába mondanám hogy ne add fel, és egyéb közhelyekkel sem akarok jönni. Viszont majd utólag te is belátod, hogy egy váratlan pillanatban Rád is felfigyelt az univerzum.
Amúgy miért gondolod hogy el lennél késve?! Mihez van késő? Mihez lennél te túlkoros?
A kellemes hétvégékből lehetnének a stabil kapcsolatok! Én jöttem már úgy össze valakivel, hogy nem terveztem komolyra, de jól éreztem magam vele és kapcsolat lett.
N
36-nak igaza van és annak is aki azt írta hogy soha sem késő!
-Én bőven 40 felett vagyok és ismerkedtem nemrég 34 évessel,csupán beszélgetési céllal,és a fene se gondolta volna hogy miből mi lesz!
-A net ad 1 lehetőséget,sokat olvastam tapasztalt társkeresőktől,tőlük tanultam és elkezdtem keresni a közelben élő "egyedül"álló státusszal rendelkezőket az iwiw-en a KÖZELBEN és mit ad Isten 1 kis rafénériával megáldva csak sikerült megismerkednem 1 nagyon helyes rendes nővel!
-Görcsölni nem szabad,de ölbe tett kézzel várni sem,esély a regisztrációval fontos,1 t.keresőn,nyitott szemmel járni még fontosabb!
-A társtaláláshoz türelem,szerencse,és pénz kell.Ja és néha fújni 1 nagyot pihenni ha elfáradtál,esélyt adni magadnak,és minden nőnek aki számításba jöhet!
-Olyan ez mintha 1 tölcsérbe rengeteg "anyagot" töltenél be a nagy számok törvénye alapján,előbb utóbb marad a rostán a 100-ból 4-5 akinél szerencséd lehet.
-Megértem amúgy az elkeseredésed ,sokan sokan vannak így vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!