Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még egy válaszra sem méltatott, már minden esélytelen. (? )
Kösz tényleg... mindenben kell valami jót is látni.
Amúgy bunkó eddig nem volt velem, de ezek alapján magasból tesz a fejemre. :/
Sajnos én is ezt tapasztalom..:(
29F
Velem egy fiú flörtölt, egyértelmű volt, hogy tetszem neki; ráírtam Fb-n és b@szott válaszolni.
Agyaskák, nem kell általánosítani, hogy minden nő ilyen. Vannak normálisak is, ahogy a pasik közt is vannak bunkók és normálisak.
Kérdező, ha a csaj bunkóságból nem válaszolt, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa. Az meg, hogy lebunkózod anélkül, hogy tudnád a miértjét, az meg a tiéd. Úgy lenne fair, hogy mikor következőnek találkozol vele, megjegyzed neki viccesen, hogy te amúgy írtál neki :) És ő elmondja, miért nem válaszolt. Addig viszont ne temesd az ügyet :)
7. vagyok
Utolsó, írtam, hogy a lányok közt is vannak bunkók, de nem az összes az. Pl. én válaszolok akkor is, ha nem tetszik a srác. Így legalább nem rágódik tovább, hogy most mi van... Én is bunkóságnak tartom, ha valaki nem válaszol (ha fiú, ha lány)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!