Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még egy válaszra sem méltatott, már minden esélytelen. (? )

Figyelt kérdés
Írtam délután karácsonyi üzenetet annak a lánynak, aki nagyon tetszik már egy ideje. Gondoltam, ennyit megér a dolog, ebből még nem sejthet meg túl sokat. Aztán most hogy este beléptem, látom hogy már elolvasta az üzenetemet, de még egy rohadt válaszra sem méltatott. Legalább akkor már köszönte volna meg, mert így nem csak a karácsony estémet vágta tönkre, hanem ez így bunkóságnak is számít. Ennyire nem érdeklem, vagy esetleg ezzel másra akart utalni? De szerintem itt másról nagyon nem lehet szó. Ennyire szar karácsonyom sem mostanában volt... :(
2012. dec. 24. 19:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem törölt és nem zárolták a facebookod zaklatásért.
2012. dec. 24. 19:34
 2/13 A kérdező kommentje:

Kösz tényleg... mindenben kell valami jót is látni.

Amúgy bunkó eddig nem volt velem, de ezek alapján magasból tesz a fejemre. :/

2012. dec. 24. 19:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Jól gondolod. Sajnos a lányok úgy gondolják, h ha egy srác nem tetszik nekik, akkor már nyugodtan lehetnek vele bunkók.
2012. dec. 24. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ezt tapasztalom..:(

29F

2012. dec. 24. 20:00
 5/13 Egy Srác Asszem ***** válasza:
Hasonló a helyzet itt is :S Suliban beszélgetünk Facebookon nem ír vissza.... :S ki érti a nőket :/
2012. dec. 24. 21:10
 6/13 Egy Srác Asszem ***** válasza:
még annyi hogy lehet hogy csak elfelejtett visszaírni :) ilyenkor mindenki írja a "boldog karácsony" "kellemes ünnepetek" szöveget és lehet hogy másnak válaszolt és megfeletkezett rólad majd írj rá a két ünnep között hogy hogy telt a karácsonya :D aztán majd akkor kiderül
2012. dec. 24. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Velem egy fiú flörtölt, egyértelmű volt, hogy tetszem neki; ráírtam Fb-n és b@szott válaszolni.

Agyaskák, nem kell általánosítani, hogy minden nő ilyen. Vannak normálisak is, ahogy a pasik közt is vannak bunkók és normálisak.

Kérdező, ha a csaj bunkóságból nem válaszolt, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa. Az meg, hogy lebunkózod anélkül, hogy tudnád a miértjét, az meg a tiéd. Úgy lenne fair, hogy mikor következőnek találkozol vele, megjegyzed neki viccesen, hogy te amúgy írtál neki :) És ő elmondja, miért nem válaszolt. Addig viszont ne temesd az ügyet :)

2012. dec. 24. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem mondta senki, h fiúk/férfiak között nincs ilyen. Viszont ha egy lánynak neki nem tetsző srác ír ismeretlenül, soha nem válaszol, még annyit se, h bocsi, de nem jössz be.
2012. dec. 25. 08:34
 9/13 anonim ***** válasza:

7. vagyok

Utolsó, írtam, hogy a lányok közt is vannak bunkók, de nem az összes az. Pl. én válaszolok akkor is, ha nem tetszik a srác. Így legalább nem rágódik tovább, hogy most mi van... Én is bunkóságnak tartom, ha valaki nem válaszol (ha fiú, ha lány)

2012. dec. 25. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát én csúnya vagyok, és társkeresőn soha senki nem írt vissza nekem. Kétlem, h te visszaírnál.
2012. dec. 25. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!