Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esélye van arra, hogy egy 18 éves lány és egy 27 éves pasi kapcsolata tartós legyen? Vagy teljesen esélytelen?
Én is 27 éves vagyok, s el tudom képzelni komolynak. De ez nagyban függ a lánytól, ha minden héten bulizni akar menni akkor még nem élte ki magát eléggé s inkább nem tervezek vele hosszútávra.
Sok sikert!
Én 18 voltam, ő 26. Ez 7 éve volt, máig is együtt vagyunk.
25/N
kb annyi mint egy 20 és 27 éves között.
egy 27 éves pasi az még nem öreg és nem idős!
Én 26 vagyok, de ugyanúgy elmegyünk ismerősökkel haverokkal szórakozni.
Dolgozok, keresek, fizetem a számlákat, mindent maximálisan lerendezek, megoldok.
Ha ze mind megvan akkor miért kéne megkomolyodnom??
Azt akarom ebből kihozni, hogy egy 27 éves pasi nem lesz 70 éves aki a seggén marad otthon , az is elmegy bármerre bárhová.
1 a különbség!!! HA, ő már kiélte magát és normális akkor ő normális komolyabb kapcsolatot akar! kérdés, az h te mit akarsz! Talán attól is függ h a pasi akar e gyereket vagy mikor vagy egyáltalán akar e.
De amúgy nem látom akadályát a dolognak.:))
Ez függ attól h mennyire betokosodott a pasi, illetve mennyire gyerekes a csaj!
21:03-as vagyok megint.
Szóval, kérdező te egy 18 éves lány vagy, és van egy 27 éves pasi aki megtetszett akit megkedveltél.
ÉS te szeretnél vele összejönni csak igazából félsz attól h csak kihasználna??
---> ez nem cska egy 27 évesnél fordulhat elő hanem egy 20 éves pasi is kihasználhat.
Ha a (hosszú távú) célok és a vágyak egyeznek, működhet.
Írok egy banális példát: ha a 27 éves pasi már szeretne családot alapítani, de a 18 éves még javában bulizna vagy továbbtanul, kevesebb az esély a boldogságra.
De a pasik nagy része egyébként is később érő típus, még jól is jöhet a korkülönbség.
(Tegyük hozzá, ha 16-17 éves lányról és 9 évvel idősebb párjáról lenne szó, nem ugyanezt írnám. Itt a lány jogilag felnőtt, nem függ úgy a szülőktől.)
21:09,
igen ez a korhatár dolog érdekes...:)
egy 17 -évest már én is fiatalnak mondanék de 18-nál már van egy ugrás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!