Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jó osztálytársal kezdeni?
A fenti kèrdés :)
Ha lehet sokindokot, mert nem nagyon értem...
Ez hülyeség!
Csak ezért nem összejönni valakivel ostobaság sztem.
Ha szeretitek egymást nyugodtan jöjjetek össze, max 3 napig fognak csámcsogni rólatok,ha meg netán szétmentek,azt is megoldjátok majd valahogy.
Másodiknak!
Ez teljesen személytől függő dolog, egy pozitív példa a haverom, aki egy osztályba jár a nőjével és évek óta megvannak.
4.
Ezért írtam hogy nagy többségnek, mert tudom, hogy vannak kivételek.
Nincs vele baj, csak észnél kell lenni.
Egyfelől, ha az egyik fél bepróbálkozik, de a másik nem akar tőle semmit, az elég kínos lehet, egymás és a többiek előtt is, ha kitudódik.
Lehet "diszkréten" is járni valakivel, elvégre nem tartozik az egész osztályra a nyelvcsata a szünetben...
Titkolni sem kell, félreértés ne essék, csak ne tálaljátok ki magatokat nagyon.
Ugyanez szakításkor is fontos, mert ugye elég ciki, ha üvöltözve és bőgve veszekedtek az angol- meg a matekóra közt.
Mivel a tizenévesek többsége ezen szabályok betartására nem feltétlen érett, általánosságban annyira nem szerencsés az osztálytárssal való járás.
De mivel ha ketten egymásba szeretnek, úgyis mindenki mondhat, amit akar, az lesz, amire ők vágynak.
Én személy szerint azért tartok a házinyúltól, mert:
- Ha nem jön össze, azt az egész osztály megjegyzi és folyamatosan kapod az oltást
- Mivel folyamatosan kapod az oltást, akkor nem fogod tudni elfelejteni sem teljesen és kínos lesz találkozni
- Ha meg kiderült, hogy szerelmes a másik is, akkor meg megzavar a koncentrálásban és elfelejtesz tanuló maradni és átmész férfi/nőbe. Rá fogsz gondolni és ez is egy kínzó érzés tud lenni.
- Ráunni akkor lehet, amikor kiég az egyik fél. Ez bármennyi idő alatt megtörténhet, szerintem ennek nincs köze.
Ezért én csak iskolatársakkal kezdek :D:D
Velük is megvan az összes baj, csak sokkal hígabban kapja az ember. De MEGŐRÜLNÉK, ha egy osztálytársamba lennék szerelmes.
Igazából a szakítás után lehet kellemetlen, hiszen éveken át fogtok még naponta találkozni.
Hasonló okból nem ajánlatos munkatárssal kezdeni.
Ha tovább gondoljuk, akkor csak ismeretlennel érdemes járni. :)
Én egy rendszeres hétvégi programon ismertem meg a barátnőmet. Az is borzasztó lenne, ha már egymást utálva mennénk oda vagy éppen látnám, hogy mással jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!