Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok kezdeni evvel a helyzettel? 20/F

Figyelt kérdés
Vasárnap estefele szakítottunk a barátnőmmel, mert barátságot érzett csak, (én jóval többet). teljes kapcsolat volt, csók, csókolózás, ölelkezés, stb tehát már alapból abszurd, de tudom h létezik ilyen. Át nem vágott, nem tudom megindokolni miért, de ezt totálisan életemre esküdnék, h érzelmeiben nem hazudott. Viszont kiderítettem nagy nehezen, h befolyásolhatta valaki. Azóta ugye megy az élet. Hisz nem állt meg. Viszont én azt érzem, h CSAK Ő kell nekem, soha nem volt még ilyen egy lánnyal sem, h ezt éreztem vna. De az van bennem h őt nem veszíthetem el. És úgy érzem nem magyarázható meg egyszerűen azzal, h mert szeretem. Páran azt mondják, hogy küzdjek érte. Mások, hogy hagynom kell mert ő szakított velem ergo nem kellettem neki és ha meggondolja magát, majd felkeres ő. egyéb kérdések, azon kívül, hogy mit tehetek h újra velem legyen, az, hogy ha volt már valaki így, mikor jön elő, hogy megszokások elmúltak, az h hiányzom neki (esetleg), h elgondolkodik, h mi lenne ha folytatnánk.. Mindig arra lyukadok ki, hogy ezeket csak ő maga tudhatja, de annyira reménykedem benne. Ilyen érzések nem jártak még bennem, egyszerűen túltettem magam a dolgon, de most nem megy. Nagyon várom segítségetek a témában! és előre is nagyon szépen köszönöm. Ő 19/L Én 20/F
2012. ápr. 24. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha realisan atgondolod, es van meg esely akkor szerintem irj egy listat hogy mit kene elerned hogy o akarjon majd teged.

Te ismered a helyzetedet, de altalaban ha sikeresebb, jobban szitualtabb leszel lehet meggondolja magat.

Ez nagyon sok erot tud adni hogy gatyaba razd magad.

Lehet hogy kozben talalsz is majd valaki jobbat.

2012. ápr. 24. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!