Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy helyzett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy helyzettel, ahol 2 pasi van?

Figyelt kérdés
Exem egy ideje úgy viselkedik, mintha akarna tőlem valamit, de nem nagyon találkoztam vele, úgyhogy konkrétan nem tudom mi van. Ha úgy állna a dolog összejönnék vele, mert szeretem. Viszont időközben egy másik sráccal is megismerkedtem, ő tényleg akar tőlem valamit, és ahogy beszélgettünk ő is megtetszett... randira hívott, és exem is elhívott párszor (nem tudom, h randizni-e), úgyhogy nem tudom mit csináljak.. Exemet szeretem, a másik srácot meg úgy érzem, kezdem megszeretni..... De exem is szeret (baráti szinten), és a másik srác is megszeretett. Ezt konkrétan tőlük tudom. Kicsit össze vagyok zavarodva, mert egyébként meg nem is akartam pasit:S Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?
2011. dec. 3. 17:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Hagynám az exet a fa-szba és mennék az új sráchoz. Ami egyszer nem működött, az másodszorra se fog...
2011. dec. 3. 17:38
 2/30 anonim ***** válasza:
Dugnám-dobnám
2011. dec. 3. 17:39
 3/30 anonim ***** válasza:
55%
Elgondolkoznék, hogy miért vagyok ilyen határozatlan ribanc.
2011. dec. 3. 17:39
 4/30 anonim ***** válasza:
Úgyis találkozol mindkettővel, egyszer csak rájössz, hogy melyikükhöz vonzódsz jobban...
2011. dec. 3. 17:41
 5/30 A kérdező kommentje:

Első: lehet hogy igazad van.

Második: itt érzelmekről van szó, nem pedig testiségről...

Harmadik: Miért lennék ribanc? Csak mert 2 srác tetszik egyszerre? Veled nem volt még ilyen?

2011. dec. 3. 17:42
 6/30 A kérdező kommentje:
Negyedik: Sztem exemhez... Mióta vele szétmentünk azóta volt már pasim... de valahogy nem tudtam kiszeretni belőle....
2011. dec. 3. 17:43
 7/30 A kérdező kommentje:
Bár a másik srác is ugyanolyan szimpatikus.....
2011. dec. 3. 17:49
 8/30 anonim ***** válasza:
Nem vagy egy kicsit önző? Addig meditálsz, amíg vkinek fájdalmat fogsz okozni. Nem számít, ugye?
2011. dec. 3. 17:55
 9/30 anonim ***** válasza:
Meg a nem is akartam pasit, ettől is a falra tudok mászni. Komolyan, hülye vagy??
2011. dec. 3. 17:56
 10/30 anonim ***** válasza:
A helyedben én kérnék tőlem egy masszázst és közben átbeszélnénk a dolgot, mert lennének ötleteim.... Nos mit szólsz az ajánlathoz? Priviben is válaszolhatsz :-)
2011. dec. 3. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!