Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy helyzettel, ahol 2 pasi van?
Figyelt kérdés
Exem egy ideje úgy viselkedik, mintha akarna tőlem valamit, de nem nagyon találkoztam vele, úgyhogy konkrétan nem tudom mi van. Ha úgy állna a dolog összejönnék vele, mert szeretem. Viszont időközben egy másik sráccal is megismerkedtem, ő tényleg akar tőlem valamit, és ahogy beszélgettünk ő is megtetszett... randira hívott, és exem is elhívott párszor (nem tudom, h randizni-e), úgyhogy nem tudom mit csináljak.. Exemet szeretem, a másik srácot meg úgy érzem, kezdem megszeretni..... De exem is szeret (baráti szinten), és a másik srác is megszeretett. Ezt konkrétan tőlük tudom. Kicsit össze vagyok zavarodva, mert egyébként meg nem is akartam pasit:S Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben?2011. dec. 3. 17:37
21/30 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért oylan nagy bűn. Nem csaltam meg senkit. Azt persze nem húzzátok le enynire, aki örökké csalja a pasiját vagy nőjét....
2011. dec. 3. 19:08
22/30 anonim válasza:
Nekem azokról sincs jobb véleményem! De majd lehet, hogy megcsalás lesz belőle. :-)
23/30 anonim válasza:
Szerintem, ha valaki felajánl egy masszázst azt nem ildomos negatív szavakkal illetni, de úgy látom Te nem nagyon érted a humort, pedig az néha nem árt, főleg ha valaki olyan dilemmában van, mint Te...
Mindig ilyen harapós vagy, ha valaki nem úgy válaszol, ahogy szeretnéd?
24/30 A kérdező kommentje:
Neked nem is válaszoltam... kben én is masszőr vagyok és anyukám is. Amúgy az a bajom, hogy segítséget kértem, de mindenki csak leszólt.. max 2 értelmes válasz érkezett a 16ból. És érdekes módon úgy kaptam meg ezeket a ribancozásokat, hogy nem is ismertek... szted hogy kéne visszaválaszolnom?
2011. dec. 3. 20:59
25/30 A kérdező kommentje:
Előzőnek: exem óta volt már pasim, mégsem csaltam meg. Úgyhogy erről enynit.
2011. dec. 3. 21:00
26/30 anonim válasza:
Valóban nem ismernek, ezért az alapján mondanak véleményt, amit ide leírtál.
Te ribanc :D
27/30 A kérdező kommentje:
És itt részemről le is zártam a topikot.
2011. dec. 3. 21:02
28/30 A kérdező kommentje:
Amúgy tisztában vagytok a ribanc szó jelentésében, vagy ennyire az értelmi szint alatt léteztek?
2011. dec. 3. 21:03
29/30 anonim válasza:
Úgy tűnik te vagy az, aki nincs tisztában vele.
30/30 anonim válasza:
Köszönöm a válaszod. Elnézést akkor, de azt hittem, hogy nekem is szólt az egyik csípős válaszod. Amúgy én egyáltalán nem tartalak ribancnak, hanem inkább egy olyan lánynak, aki nincs könnyű helyzetben és próbál mások véleménye alapján dönteni. Ha gondolod priviben folytathatjuk a beszélgetést, ha már kiderült, hogy van közös vonásunk (=masszázs)...:-) és ha kicsit többet megtudok Rólad, akkor szerintem tudnék hasznos tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!