Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat elején mi lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat elején mi lehet, ami miatt egy pasi hirtelen megváltozik, és már nem akarja?

Figyelt kérdés
Egy hónapja ismerjük egymást, és az első hetekben minden szép volt, jól éreztük magunkat együtt, aztán látszólag minden ok nélkül teljesen hideg lett, szinte egyik napról a másikra, és "nem tudja mit akar". Mik lehetnek ilyenkor az okok? Van még esély a folytatásra? Én lány vagyok.
2011. nov. 30. 22:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Fél attól h megnyíljon.
2011. nov. 30. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szerinmtem eloszor csak szorakozni akart, elvezte hogy udvarolhat , jol elvolt, nem akart semmikomolyat...MOST meg megijedt, vagy azert mert te komolyan gondolod, es erezteted vele, vagy pedig rajoptt arra hogy irantad tobbet erze...es nem ugy tortent ahogy o akarta. o csak szorakozni akart, most viszont erzelmei is vannak!!!

kitudja:)

2011. nov. 30. 22:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

az utolso vagyok....velem is emgtortent ugyanigy. a pasi egy nocsabasz volt, aki belemszeretett....

azota mar megcsalt...ket ev utan, lehet elotte is...de meg azota is fel az erzelmeitol..mindig is igy volt.

vannak ferfiak akik megijednek, nem tudnak megnyilni, nem akarnak szerelmesek lenni, ellene dolgoznak, es mikor jon ez az erzes megijednek. Ne aggodj, visszater hozzad, hozzam is visszatert meg akkor:)

ne kovetelodz

!!

szia

sok szerencset

2011. nov. 30. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
az is lehet h ahogy jobban megismert rájött h nem illetek egymáshoz,csak gyáva szakítani.inkább eléri h te hagyd ottde miért nem kérdezed meg tőle?csak mond valamit h mit érez
2011. nov. 30. 23:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy megtetszett neki más.
2011. nov. 30. 23:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rájött valamire, ami miatt számára nem elképzelhető a kapcsolat. Bármi lehet. De úgy tudod kideríteni, ha felidézed, mikor történt a változás, mikor volt még egyértelműen kedves, és mikor már nem. Ezt a lehető legjobban leszűkíted, és töprengsz azon, mi minden történt a körül, mi volt az, ami kritikus volt. Esetleg mire tett akkor valamilyen megjegyzést.

De én például megismerkedtem egy lánnyal, aki élőben nagyon szimpatikus volt, váltottunk egy két levelet, de amikor megnéztem a netre föltöltött képeit, rájöttem, hogy nem tudnék vonzódni hozzá, nem olyan az alakja. Így abbahagytam a kommunikációt.

2011. nov. 30. 23:17
 7/9 anonim ***** válasza:

"De én például megismerkedtem egy lánnyal, aki élőben nagyon szimpatikus volt, váltottunk egy két levelet, de amikor megnéztem a netre föltöltött képeit, rájöttem, hogy nem tudnék vonzódni hozzá, nem olyan az alakja. Így abbahagytam a kommunikációt."

Most komolyan???? Ne haragudj, nem kotozkodni akarok, de abszolut nem ertem. Nem az lenne a lenyeg, hogy eloben legyen szimpatikus valaki? A fenykepet nezve jottel ra, hogy nem tetszik az alakja?! Ez nekem nagyon ertelmetlennek tunik.

2011. nov. 30. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet két feje volt a csajszinak
2011. nov. 30. 23:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, tényleg fura, mert hatással volt rám az egész lénye, és éreztem, hogy ez kölcsönös. De a többet sejtető képeken kifejezetten taszított az alakja. Megszoktam már a szép alakú nőket.
2011. nov. 30. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!