Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párkapcsolatával minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párkapcsolatával minden rendben lenne, nem nyitna egy pasi egy másik nő felé. Mit gondoltok erről az állításról?

Figyelt kérdés

Nyitásnak komolyabb flörtöt, érdeklődést, vonzalmat értek.

Kérlek osszátok meg velem a tapasztalataitokat!

2011. nov. 30. 19:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Igaz.
2011. nov. 30. 19:20
 2/13 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem meg az ember nem monogámiára lett kitalálva, sem érzelmileg, sem szexuálisan.
2011. nov. 30. 19:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott nincs szerelem,és nincs "Minden rendben"
2011. nov. 30. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:
57%

Az állítás igaz.

Mindenki magából indul ki, így én is. Igaz nő vagyok, de a két nem közt ebbe nincs különbség.

Ha jó a kapcsolatom, észre se veszem, hogy vannak más férfiak is a világon, azonban ha hiányzik valami, rögtön körülöttem van egy csomó férfi, akivel flörtölni lehet. Akik gondolom addig is ott voltak, de a kutyát se érdekelték.

2011. nov. 30. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A működő párkapcsolatért MINDKÉT félnek melózni kell. Nem kifogás, hogy az egyik/másik nem tesz meg v.mit, ezért megcsalja. Inkább akkor tisztességesen szakítson vele, ne kúrjon félre, ne hazudjon, mert magát is lejáratja.
2011. nov. 30. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

teljes egészében hamis.

férfiak mondatai egy-egy beszélgetésünkkor:

1.

"a férfi nem csalja meg akit szeret...habár... de, azt is megcsalja"

2.

"igen, már 2 éves a kislányunk, most épp a feleségemmel vásárolunk, megadod a számod?" - ez egy korábbi szeretőm

3.

"a férfiak nem azért lépnek félre, mert nem szeretik a párjukat, csupán ösztön, nem jelent semmit" - ez az ex volt és amikor megcsalt, csodák csodája el is hagyott (ennyit arról, hogy nem jelent semmit..

4.

"nagyon jól elvagyok a bnőmmel, olyan mint ha a bnőm, a haverom és barátom lenne egyben, de most téged úgy meg*lak" - másik szeretőm.

(ja igen.

nem szabad általánosítani.

majdnem elfelejtettem.)

2011. nov. 30. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:

engem is mgcsaltak.

akkor ezt most el kell fogadni?

vagy keressek egy mast aki majd szerintem nem fog megcsalni, valosagban viszont igen, csak nagyobb hazudozo lesz?

na szep!

ilyen esetben mit kell tenni?

2011. nov. 30. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:

sok mindent lehet tenni, hogy egy pasi ne akarjon megcsalni

a lényeg ismétlem (nem az, hogy ne csaljon meg) hanem hogy ne AKARJON megcsalni.

2011. nov. 30. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:

keszitenel nekem egy listat?:)

mit kell tenni?

2011. nov. 30. 23:08
 10/13 anonim ***** válasza:

1. magabiztosnak kell lenni (pl soha nem könyörögni, hogy mondja, hogy szeret, vagy nem nyaggatni, hoyg hiányzik stb)

2. saját életet fenntartani (ami nélküle is simán menne ebből azt fogja látni, annyira önálló vagy, értékes ember, hogy örülhet, hogy magad mellé fogadod egyáltalán)

3. néha kiszámíthatatlannak lenni, titokzatosnak (amikor utánad aggódik, az biztos ki fogja zárni, hogy nélküled unatkozzon, másra gondoljon, csajozni akarjon)és így érdekes maradsz a számára

4.ha más felé kacsingatna, rögtön tudatosítani kell benne, hogy az ajtó nyitva áll, el lehet menni - lazán könnyedén bánni ezzel, nem féltékenykedni (úgy már nem is lesz érdekes a harmadik a szemében)

5.ha valamin rajtakapod (pl csajozik a neten, vagy akármi) nem agyalni, hanem kifejezni méltatlankodást, haragot (ebből látja, hogy nem vagy átverhető, béna kis izé, ezáltal tisztelni fog)

6. pont annyi szeretet kell adni, ami épphogy elég neki, ez kiprovokálja, hogy hiányzol neki, akkor is ha ott vagy.

stb.

2011. dec. 1. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!