Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mas pasi tenyleg nem teszi meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas pasi tenyleg nem teszi meg?

Figyelt kérdés
Mar egy hete tart a menzeszem. Mai napra elfogyott a tamponom, a baratom szaladt el a boltba. Mas pasi tenyleg nem teszi ezt meg a szive holgyenek, vagy csak a baratom bunko?

2011. dec. 1. 18:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha ezt megtette, akkor nagyon szeret téged. örülj neki, mert ez neki kínos is lehet.
2011. dec. 1. 18:06
 2/13 A kérdező kommentje:
miert kinos? ugyanolyan termeszetes mint nala az ejakulacio..
2011. dec. 1. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem értelek. Most mi is a probléma? Ha elment neked tamponért, az mindenképp dicséretes dolog. Ha duzzogott mellé,akkor sincs semmi, a lényeg, hogy vitt neked. :)
2011. dec. 1. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem? Elszaladt neked a boltba, és mégis bunkó?

Amúgy nem kell felvágni, normális kapcsoltoknál alap az ilyesmi.

2011. dec. 1. 18:12
 5/13 anonim ***** válasza:
*kapcsolatoknál
2011. dec. 1. 18:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Miert lenne bunko? Mert elment neked tampont venni?! Bakker te nem vagy normalis.
2011. dec. 1. 18:15
 7/13 anonim ***** válasza:
Na várjál...most vett tampont vagy nem? azt írtad igen. Akkor meg mi van?
2011. dec. 1. 18:20
 8/13 anonim ***** válasza:
örülj neki,hogy elment és hozott neked! az én pasim tuti nem menne el
2011. dec. 1. 18:21
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerencsere normalis vagyok, csak szarul esett hogy 'mas pasi nem tenne meg'...
2011. dec. 1. 18:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt kellett volna mondanod, hogy igen drágám, tudom hogy más pasi nem teszi meg pont ezért szeretlek. XD Dehogy is drágám csak vicceltem. Nagyon nagyon szépen köszönöm! Csók.

Szerintem ezt várta.

Megköszönted, hogy hozott neked? Vagy csak úgy, hogy kösz.

Lehet, már ideges is, hogy 1 hétig elhúzódik ez a menzesz dolog (és emiatt gondolom nincs szex)...

Ma este csókolgasd, öleld meg, esetleg kényeztesd is. Csináld meg a kedvenc vacsiját. Lehet tényleg csak ez hiányzik neki.

2011. dec. 1. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!