Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi időt kér, hogy döntsön 2 nő között és arra kér legyek egy kis türelemmel, akkor hihetek neki, hogy tényleg hezitál? (amúgy megértem, hogy gondolkoznia kell) de én nő vagyok és máshogy gondolkozom.
Lehet, h tényleg hezitál, de az is lehet, h csak élvezi, h két nő epekedik érte.
Mindenesetre én nem kezdenék olyan palival, akinek gondolkoznia kell azon, h kellek -e neki, vagy sem.
20/L
Ha egy férfi hezitál két vagy több nő között, akkor az a helyzet, hogy egyikbe sem szerelmes, csak lyukra játszik, és azt latolgatja melyiknél nagyobb a valószínűsége hogy összejön. Nyers igazság, de ez minden ilyen esetben így van, életkortól függetlenül.
Eleve milyen dolog már, hogy egyáltalán másik nő is van a "képben"?
Ha a másik nővel már x hónapja / éve együtt van, és azon gondolkodik h otthagyja-e érted a kapcsolatát, akkor esetleg hihetsz neki (biztos közepesen jó kapcsolat vs nem biztos talánnagyonjó kapcsolat), de ha egyikőtökkel sem járt eddig, akkor az előttem szólókkal értek egyet.
19/N
uhh! köszi a komikat nektek!!! a helyzet az, hogy a másikat azért választaná, mert van egy kisgyermeke tőle, és azt mondja lehet esélyt kell adni még a családnak....
de engem szeret... ??!!
szal bonyolult ügy...
de hasznos volt minden válasz, :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!