Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ezzel a helyzettel kezdeni?
Nagyon szeretem a párom, de nagy közöttünk a távolság és ritkán találkozunk. Nagyon rosszul érzem magam emiatt is és már néha úgy érzem nem szeret. Nem tudok ezzel a helyzettel mit kezdeni, habár nagyon szeretem, de elbizonytalanodtam, hogy mit tegyek, mivel megvan a sajátos stílusa.
Szerintetek? Értelmes válaszokat kérek!
ezt hívják távkapcsolatnak. szar de megesik
érdeklődést fent kell tartani. pl. veszel valamit neki, és mondod hogy vettél valamit neki, de nem mondod el mit, és úgy fog viselkedni mint 1 kíváncsi kis gyerek. Ez ösztönös tudás szomj, de ez fordítva is működik ha ő vesz neked valamit, biztos ott ugrabugrálnál hogy micsodát.
én 18 vagyok a barátom pedig 25
Nagyon szeretem, csak nem tudom,hogy ő is ugyanezt érzi irántam. Bár a viselkedése miatt sokszor elbizonytalanodom ezzel kapcsolatban. (mint írtam nehéz természetű, de nem kell annyira félreérteni)
kedves utolsó!
nagyon szépen köszönöm az értelmes válaszodat! sokat segítettél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!