Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kezdeni a párommal lyen esetben? Hogy gyogyitsam lelkét?
először is: 19 fiu vagyok, a lányom pedig 23 lány!
kb 1 honapja ismerjuk egymast társkereső oldalról és tegnap talalkoztunk 1 rendezvényen! csokoloztunk(állandóan),simogattuk 1 mást és a végén szeretkeztünk 1et a körösparton! izzott a levegő köztünk
látszott a dolgon hogy mindketten egyet érzünk!
nekem utoljára 1,5 éve volt kapcsolatom neki pedig most 3 honapja ert veget egy 4 éves kapcsolata
azota voltak probalkozasai,alkalmi kapcsolatok,és sok csalodás! mindenkinek csak arra kellett...(nekem nem!)
és vele most igy chatelgettem facen irtam neki hogy talalkozzunk nalla vagy nallam és o azt irta hogy:
egy pár napot adj nekem! elkell reneznem magamban a 4 évet!nem tudom hogy mit szeretnék!nem tettem még tul magam! nagyon szeretem azt a fiut!
konkrétan ezeket irta!
mit lehet tenni ilyen esetben? nagyon tetszik a lány! ilyet már nagyon rég éreztem lány iránt amilyet tegnap!!! azthiszem kezdek szerelmeslenni!nagyon komolyan gondolkodom vele :) és nem akarok várni! félek hogy lecsapják a kezemről! félek hogy késő lesz mire elrendezi a dolgokat!
mit tudok tenni? (bocsánat ha kicsit hosszú voltam de ugygondolom hogy ezek tudatában lehet lojális választ adni a kérdésre
Lányként nem értem a lányt. Ha 4 évet le akar zárni akkor mi lófütykösért fekszik össze másokkal? Meg próbálkozik?
Szerintem nem jöttél be neki, vagy még nem tudja, hogy mit kezdjen veled. Vár egy jobb partira.
22/L
ilyen nőre vágyom!! az csak 1 dolog hogy vannak ilyen dolgok a multjában! nekemis!!! én fél éven keresztul muveltem eme alkalmi mufajt holgyekkel! én meguntam meg allitolag o is! kellenek az erzelmek!!!
ez folott szemet hunyok! csak attol felek hogy ne erje ot utol veletlen a multja!
nagyon sok bennunk a közös! nagyon 1másra vagyunk hangolodva a tegnap este szerint!
parkban,a padon keresztben az o laba az enyémén és ölelgettük 1 mást,csókolóztunk, mindenütt és mindent ápoltunk! nagyon jol ereztem magam!
"19 fiu vagyok, a lányom pedig 23 lány"
Az igen, 19 évesen 23 éves lányod van. Szerintem még Nobel díjra is pályázhatnál. (Persze nem helyesírásból...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!