Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Most lennénk 3 hónapja együtt a párommal de ö időt kért . Nem tudom hogy szerete ha ezt kérte tőlem hogy hadjam békén kicsit . Olyan rosszul esik ez
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 11:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy nem szeret. Legalábbis annyira tuti nem, mint te őt.
2/3 anonim válasza:
Az "időt kérek" ált. a kapcsolat végét jelenti sajna.
3/3 anonim válasza:
Az hogy időt kér az valószínű a kapcsolat végét jelenti!De légy erős és ajánld fel neki,vagy is javasold: te is erre gondoltál.Tartsunk egy kis szünetet.Ki fog derülni a válaszából mit is érez, vagy nem érez irántad.Szerintem nagyon fiatal vagy még.Fogsz találni olyan társat aki úgyan úgy szeret mint te őt.Tudom az elején nehéz,de az idő mindent megfog oldani.Fel a fejjel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!