Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodik más lányokról a barátom? A párommal lassan 3éve és 6 hónapja vagyok együtt, nagyon szeretjük egymást! A kapcsolat kiegyensúlyozott, harmonikus, összhangban vagyunk egymással! Nem veszekszünk, jól megértjük egymást, megbízunk egymásban!
A barátom sokszor álmodik, és álmában lányok is szoktak szerepelni. Az álmaira tisztán emlékezik, pontos leírást tud adni a lányokról, pl:A lány nevét nem tudta. Enyhén hullámos, vállig érő barna haja volt, nem szemüveges, és a barátom ölében ült (így nézett ki a lány legutóbbi, mai álmában).
Jelenthet ez veszélyt a kapcsolatunkra nézve?
Aki tud, írjon, az értelmes válaszokat nagyon megköszönöm!
22/L, barátom 22/F
Szia.
Mi 2 éve vagyunk együtt. Én vagyok a lány, de én szoktam más férfiakkal álmodni.
Nem tudom miért, de ebből a szemszögből én azt mondom nem jelent semmilyen veszélyt a kapcsolatunkra. Egyáltalán nem jelent semmit.. csak egy egyszerű álom..
Nem kell aggódnod. :)
szívesen. :)
Köszönöm az értékelést. :P
Azért álmodik más lányokkal, mert férfi. Van ez így.
Mondjuk nem valami kedves, hogy ezt ilyen részletességgel mesélgeti neked... de ne aggódj.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!