Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért álmodik más lányokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodik más lányokról a barátom? A párommal lassan 3éve és 6 hónapja vagyok együtt, nagyon szeretjük egymást! A kapcsolat kiegyensúlyozott, harmonikus, összhangban vagyunk egymással! Nem veszekszünk, jól megértjük egymást, megbízunk egymásban!

Figyelt kérdés

A barátom sokszor álmodik, és álmában lányok is szoktak szerepelni. Az álmaira tisztán emlékezik, pontos leírást tud adni a lányokról, pl:A lány nevét nem tudta. Enyhén hullámos, vállig érő barna haja volt, nem szemüveges, és a barátom ölében ült (így nézett ki a lány legutóbbi, mai álmában).

Jelenthet ez veszélyt a kapcsolatunkra nézve?

Aki tud, írjon, az értelmes válaszokat nagyon megköszönöm!

22/L, barátom 22/F

2012. ápr. 9. 13:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek a választ! :)

Tegnap 23:07-kor válaszoló! Nem "lájkolásra" ment a dolog a részemről, hanem értékeltem a válaszokat!

A barátomba nagyon, de nagyon szerelmes vagyok, nagyon Szeretem Őt! <3 Nem akarom elveszíteni SOHA!! Nem vesszük semmibe az álmokat, megnézzük, hogy az Álmoskönyv mit ír erre a szitura, mit jelent egy lány egy szerelmes férfi álmában! Mindent megosztunk egymással legyen az öröm, bánat, bármilyen történés!

Ma 08:56-kor válaszoló!

Neked is köszönöm a választ! :)

Tudom, hogy "nem valami kedves, hogy ezt ilyen részletességgel mesélgeti neked." (tőled idéztem), de legalább tudom, h mi járhat a fejében! Igyekszem nem aggódni! :)

Mindkettőtöknek szól:

Azt mondta, h ez álom, és a valóságban én vagyok a Szerelme, akit nagyon szeret! :)

2012. ápr. 12. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:

"Azért álmodik más lányokkal, mert férfi."

Ez most komoly?!?!?!

Kedves Kérdező!

Az álmokat egy DHT nevű hormon szabályozza (érdekes egyébként, mert a halál beálltakor is ez szabadul fel). Az álmok jellemzően nem kapcsolódnak a valósághoz, hanem az agy összevág az emlékeinkből egy saját mozit, hogy ne unatkozzon. Tehát nem azt jelenti, hogy a párod egy másik nőre vágyik. Én rendszeresen álmodok a feleségemmel, de már mondtam neki, hogy legalább álmomban hadd legyek álmodozó :) Szóval az is lehet, hogy egyszer a párod látott egy szép hullámos hajú lányt és mély nyomot hagyott benne. Emiatt nem kell aggódni, mikor felébred a valóság érzékelése feledtet mindent.

(Persze kérdés melyik a valóság?!:] )

2012. ápr. 21. 11:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :)
2012. ápr. 21. 11:30
 14/14 Kistál_és_a_bor ***** válasza:
Életünket hormonok szabályozzák és úgy intézik, hogy ne unatkozunk...
2021. febr. 14. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!