Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de több éve vagyunk együtt párommal, és vannak gondok. Mit tegyek?
Szóval a szitu. Párommal évek óta együtt vagyunk, de lassan már tényleg csak vagyunk, eltávolodtunk.
Pár éve megismertem egy lányt, de mostanában kezdtünk el gyakrabban összefutni. Azelőtt, gondolom amíg rendben volt minden a párommal, nem tűnt fel a másik lány, mint nő.
Akiről szó van, ő 21, én 28 vagyok. Ez már szerintem nem gáz. Sok a közös témánk, érdeklődés, stb, és órákat tudunk beszélgetni, és nem utolsó sorban folyton Ő jár a fejemben.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Szerintetek?
Hát, szerintem te már magadban megválaszoltad a kérdést:)
Mi nem mondhatjuk meg helyetted, hogy mit csinálj, nehéz ügy ez, otthagyni a biztost a bizonytalanért..
off: Velem most pont ez van..van egy srác, akinek elég komoly kapcsolata van, de észrevettem, hogy érdeklődik irántam, és nagyon bántana, ha miattam mennének szét a mostani barátnőjével..
Félreértés ne essék, amíg együtt vagyunk, addig nem lépek a másik lánynál, annyira gyökér nem vagyok. Amúgy párom is sokat lóg fiúkkal, de egész életében a baráti köre főleg fiúkból állt, nem az a tipikus csaj. Az a dilemma lényege, hogy -nem mintha öreg lennék- de fiatalabb már nem leszek, és a fixet, ami nem tökéletes, de még helyrejöhet, feladjam-e olyanért, ahol majdnem egyértelmű, hogy "megvan a kémia", akár még tökéletes is lehet, de nem biztos. A félrekacsintgatás meg olyan, hogy az életben bármikor beüthet váratlan, akármikor besétálhat a nagy ő az ajtón, függetlenül attól, hogy az addigi párjával jól megvan-e az ember vagy nem.
Az viszont tuti, hogy mielőtt az utóbbi időben elkezdtünk volna lógni a másik lánnyal, már régóta nagyon őrlődtem, csak optimista emberként úgy voltam/vagyok vele, hogy valamikor úgyis jobb lesz.
Igen, tetszik:D
'Kinéztem' magamnak, aztán derült ki, hogy van barátnője:/ (váá tipikus, nem is én lennék, ha olyan pasi jönne be, aki nem foglalt..)
De mi nem szoktunk beszélgetni, szóval alapból esélytelen a dolog..
Amúgy én is 21 vagyok, és ez a srác is kb korodbeli lehet, és őszintén szólva én soknak tartom a korkülönbséget..
Ezért is gondold át szerintem, hogy hogy döntesz, bár szerintem nálad adott a válasz, ha már korábban is érezted, hogy eltávolodtatok a pároddal egymástól és nem 'csak' ez miatt a lány miatt akarsz most szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!