Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy lány, de több éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de több éve vagyunk együtt párommal, és vannak gondok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval a szitu. Párommal évek óta együtt vagyunk, de lassan már tényleg csak vagyunk, eltávolodtunk.

Pár éve megismertem egy lányt, de mostanában kezdtünk el gyakrabban összefutni. Azelőtt, gondolom amíg rendben volt minden a párommal, nem tűnt fel a másik lány, mint nő.

Akiről szó van, ő 21, én 28 vagyok. Ez már szerintem nem gáz. Sok a közös témánk, érdeklődés, stb, és órákat tudunk beszélgetni, és nem utolsó sorban folyton Ő jár a fejemben.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

2012. márc. 29. 22:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, addig változtass, amíg nem vagy jobban elkötelezve. Miért kell boldogtalannak lenni?
2012. márc. 30. 05:59
 12/25 A kérdező kommentje:

9esre: A bajok már régóta vannak. Szóval nem a lány miatt távolodtunk el. Csak most ez a helyzet kicsit megvariálja a dolgokat.

A másik nagy dilemma, hogy a másik lánnyal meg nem szeretném a már meglévő viszonyt elcseszni.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, illetve továbbra is várom a véleményeket. Meglehetősen hasznosnak találtam őket, és sokat gondolkoztam ezek fényében a dolgokon tegnap este óta (konkrétan kb 2 órát se aludtam este)

Szóval köszönöm, hogy ennyien próbáltok meg ismeretlenül tanácsot adni.

2012. márc. 30. 07:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Még egy kérdés? hol tudtok ti ezzel a csajszival órákat beszélgetni?Egy helyen dolgoztok?
2012. márc. 30. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a harci helyzet? Nem szakítottak ugye, ha jól gondolom?
2012. ápr. 12. 23:00
 15/25 anonim ***** válasza:
szakits a mostanival, mert ez már szenvedés..
2012. ápr. 13. 12:36
 16/25 A kérdező kommentje:

Na halihó.

A szitu továbbra is fennáll.

Kipróbáltam amit itt valaki tanácsolt, hogy egy ideig ne találkozzam a másik lánnyal, de valahogy nem vált be, folyton kattog az agyam.

Szóval a szitu még megvan, abban az értelemben is, hogy gőzöm sincs mit tegyek.

2012. máj. 4. 23:23
 17/25 A kérdező kommentje:

Na a "nem tudom mi legyen" helyzet még mindig megvan.

Csak már eljutottam arra a szintre, hogy olyan zenéket hallgatok (naphosszat!) amik erre a lányra emlékeztetnek...

Érzem, hogy már nem halogathatom sokáig a témát. Remélem hamarosan sikerül tisztáznom magamban a dolgokat.

2012. máj. 11. 18:42
 18/25 anonim ***** válasza:
egyértelmű..... ennek nem lesz jó vége, vállald a kockázatot, volt, elmúlt, kész........ :( sajnalom....
2012. máj. 11. 23:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: biztosra menj, csak azzal foglalkozz, én a pároddal egyeznék ki a helyedben, amazt megtartanám közeli barátnak, aztán ha a kapcsolatod nem a te hibádból de menthetetlen lesz, akkor váltassz
2012. máj. 12. 11:42
 20/25 A kérdező kommentje:

hehe

a 18-as és 19-es válasz eléggé ellentmond egymásnak.

A 19-es szerintem kicsit olyan nem is tudom...

csak megszokásból maradni egy kapcsolatban a tutira nem

faja.

2012. máj. 13. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!