Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de több éve vagyunk együtt párommal, és vannak gondok. Mit tegyek?
Szóval a szitu. Párommal évek óta együtt vagyunk, de lassan már tényleg csak vagyunk, eltávolodtunk.
Pár éve megismertem egy lányt, de mostanában kezdtünk el gyakrabban összefutni. Azelőtt, gondolom amíg rendben volt minden a párommal, nem tűnt fel a másik lány, mint nő.
Akiről szó van, ő 21, én 28 vagyok. Ez már szerintem nem gáz. Sok a közös témánk, érdeklődés, stb, és órákat tudunk beszélgetni, és nem utolsó sorban folyton Ő jár a fejemben.
Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Szerintetek?
igazad is van meg nem is.
A gondokban ki kell tartani egymás mellett, és közösen megoldani. Szerintem így lenne a rendje. De az, ha az egyik fél törekszik a gondok megoldására, a másik meg sz*rik bele...? Nem törekszik a megoldásra, de ha a probléma érezteti a hatását, akkor meg jönnek a veszekedések, stb... Szóval így stagnál az egész, és nem tudunk 1-ről a 2-re lépni. Szerintem ezért is alakult így a szitu (mármint a másik lánnyal). Amíg rendben mentek a dolgok, meg se fordult a fejemben hasonló. Nem azt mondom, hogy mindig legyen 100%-ban rendben minden, mert az majdnem lehetetlen, csak egyszerűen látni kéne, hogy van előre. Márpedig én ezt nem látom, sajnos.
amúgy Te, aki az 5-ös és 9-es választ írtad, említetted, hogy van egy srác aki bejön Neked, korombeli, komoly kapcsolattal...
egész véletlenül nem egymásról beszélünk? :)
csak egy feltételezés :D elég valószínűtlen egybeesés lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!