Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha a párommal 2 és fél éve vagyunk együtt és 2 éve szülinapra és névnapra nem kaptam tőle semmit?
Ne vegyél neki semmit.
Ha ő sem vesz, akkor te minek. Inkább költsd magadra, vagy lassan anyák napja... :)
Szerintem egyszerűen nem jutott eszébe a szüli vagy a névnapot. Én 8 éve vagyok a párommal és még mindig nem tudja, mikor kellene engem ünnepelnie. De nem húzom fel magam, mert a sajátját is elfelejteni. a szülei és a tesója születés és névnapjait is csak azért tudja, mert idejében szólok neki, hogy megyünk és nyugi, már megvettem az ajándékot:D
Szóval, ne húzd fel magad, lehet, hogy a te párod is ilyen típus!
Ne haragudjál már,de ,ha szeretek valakit,annak adok ajándékot.Tehát,Te szereted őt, ő nem Téged.Nem tart arra érdemesnek,hogy megajándékozzon.Te aranyos vagy ,mert saját kezed munkáját adod bele(a szívedet).Ő nem töri össze magát.
Érzéketlen,figyelmetlen.
pontosan tudja mikor van :) de szerintem megsértődne. tudom, mert nekem is ugyanugy rosszul esett. és az volt rá a válasz, hogy nem volt olyan helyen ahol tudott volna venni ajándékot. (falun lakik) még én voltam a szemét. na mind1. nemtudom vegyek-e valamit, igazából azt sem tudom mit, hiszen mindene megvan...
amuúgy köszi a válaszokat :)
Ha tudja, hogy mikor van, és mégsem köszönt fel, akkor nem, nem normális, sőt ez egy nagy parasztság! :/
Tuti megsértődne, ha te neki nem vennél semmit? És ez téged miért kéne, hogy érdekeljen? Őt érdekelte, hogy te megsértődsz-e, amiért fel se köszöntött? Na ugye. Őszintén szólva egy ilyen után nekem egyáltalán nem lenne kedvem bármilyen ajándékot adni neki, nemhogy sk készített tortát vagy bármi hasonlót.
Nem volt olyan helyen... hm... jó kifogás.
De egy tábla csokit akárhol tudott volna venni. Nem az ajándék hanem a szándék a fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!