Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, ha a párommal 2 és fél éve vagyunk együtt és 2 éve szülinapra és névnapra nem kaptam tőle semmit?

Figyelt kérdés
Elég gazdag a család, ő is az. Én viszont nem, mégis tavaly csináltam neki egy tortát sajátkezűleg, meg hó elején megvettem a névnapi ajándékát (nem nagy dolgot) mert tudtam, hogy hó végén amikor van neki nem tudnám megvenni. Most lesz a 20. szülinapja jövőhéten és azon gondolkozok mit tudnék neki megvenni aminek örülne is, ugyanis szinte mindene megvan ami csak egy embernek lehetséges. Sokan mondták, hogy ne legyek ilyen buta, hogy ő a 18. szülinapomra és névnapomra nem adott semmit (még össze is veszett velem) én meg ezen görcsölök. szerintetek?

2012. ápr. 12. 18:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Ne vegyél neki semmit.

Ha ő sem vesz, akkor te minek. Inkább költsd magadra, vagy lassan anyák napja... :)

2012. ápr. 12. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem egyszerűen nem jutott eszébe a szüli vagy a névnapot. Én 8 éve vagyok a párommal és még mindig nem tudja, mikor kellene engem ünnepelnie. De nem húzom fel magam, mert a sajátját is elfelejteni. a szülei és a tesója születés és névnapjait is csak azért tudja, mert idejében szólok neki, hogy megyünk és nyugi, már megvettem az ajándékot:D

Szóval, ne húzd fel magad, lehet, hogy a te párod is ilyen típus!

2012. ápr. 12. 18:58
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

Ne haragudjál már,de ,ha szeretek valakit,annak adok ajándékot.Tehát,Te szereted őt, ő nem Téged.Nem tart arra érdemesnek,hogy megajándékozzon.Te aranyos vagy ,mert saját kezed munkáját adod bele(a szívedet).Ő nem töri össze magát.

Érzéketlen,figyelmetlen.

2012. ápr. 12. 19:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ne vegyél neki semmit, nem baj,ha nem vesz semmit ha amúgy jól megvagytok, vannak akik nem szeretik ünnepelni ezeket, de akkor te minek törnéd össze magad???
2012. ápr. 12. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:

pontosan tudja mikor van :) de szerintem megsértődne. tudom, mert nekem is ugyanugy rosszul esett. és az volt rá a válasz, hogy nem volt olyan helyen ahol tudott volna venni ajándékot. (falun lakik) még én voltam a szemét. na mind1. nemtudom vegyek-e valamit, igazából azt sem tudom mit, hiszen mindene megvan...

amuúgy köszi a válaszokat :)

2012. ápr. 12. 19:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért legyünk őszinték,az ember be tudja határolni olyan 1 hónappal elöbbre,az ajándékvásárlást.Ez rossz kifogás.
2012. ápr. 12. 19:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Az nem (jó) kifogás, hogy falun lakik. Én is falun lakom és hát ... :D maradjunk annyiban, hogy nem jó kifogás.
2012. ápr. 12. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha tudja, hogy mikor van, és mégsem köszönt fel, akkor nem, nem normális, sőt ez egy nagy parasztság! :/

Tuti megsértődne, ha te neki nem vennél semmit? És ez téged miért kéne, hogy érdekeljen? Őt érdekelte, hogy te megsértődsz-e, amiért fel se köszöntött? Na ugye. Őszintén szólva egy ilyen után nekem egyáltalán nem lenne kedvem bármilyen ajándékot adni neki, nemhogy sk készített tortát vagy bármi hasonlót.

2012. ápr. 12. 20:26
 9/11 anonim válasza:
Célozgass rá h. születésnapod lesz, tuti venni fogja a lapot,ha akkor sem vesz semmit én tuti nem vennék neki sohatöbbé semmit.Párommal másfél éve vagyunk eggyütt valenin napra én vettem (lány vagyok) ő meg nem...nemtudom miért pedig célzott rá hogy venni fog mind1, aztán én nőnapra "visszakaptam" az ajándékozást. Az más lenne ha már 10 éve lennétek eggyütt és bumm a rohanásba elfelejti de tudom rosszul esik ,mondd meg neki hogy ez rosszul esett mert mindenkitől kaptál valamit és aki neked a legfontosabb attol nemkapsz semmit.
2012. ápr. 12. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem volt olyan helyen... hm... jó kifogás.

De egy tábla csokit akárhol tudott volna venni. Nem az ajándék hanem a szándék a fontos...

2012. ápr. 12. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!