Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal most fogunk először együtt tölteni 3 napot, normális hogy rettegek attól, hogy mi lesz, ha unni fogjuk egymást?
Amikor együtt vagyunk nincs ilyen gond,remekül elvagyunk, de együtt alvással együtt egy alkalommal 1 napnál többet nem töltöttünk még együtt.
Nagyon szeretem és képtelen lennék elviselni, ha unatkozna mellettem a párom...

Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha egy nappal nincs baj, akkor a teljes indukció szerint n+1 nappal sem lesz. Jól fogjátok érezni magatokat.
De hogy írjak valami negatívat is, inkább most derüljön ki, hogy unjátok egymást, mint az összeköltözés után.
Jó szórakozást.

Szerintem sem lesz semmi gond... tudod, a Murphy törvénykönyve is azt írja, az a buli, amelyikre készülsz, ultraszar lesz, és az, amelyikre alighogy rábeszéled magad, szuper.
Meglátod, olyan hamar el fog szállni a három nap, mintha 1 se lett volna.
Érezzétek jól... egymást! ;)

Mi a kezdetektől fogva 2és fél napokat vagyunk együtt - a hétvégéket együtt töltjük. De csak azt sajnos. Hidd el, hamar elrepül. És sokkal jobb. Jó együtt aludni, jó együtt főzni, mindent jó együtt csinálni egy kicsit:) Hosszútávon persze ez így nem működik (hogy mindent együtt), nekünk eddig a "csúcs" 2 hét volt, és nem untuk meg egymást.
Ne aggódj, jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!