Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni a bizalmatla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni a bizalmatlansággal? (bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Párom bizalmatlan velem, már elég régóta.

Oka van rá, régebben tettem dolgokat, amiben nem mondtam neki igazat, de soha nem csaltam meg.

azóta 180 fokos fordulatot vettem, későn jöttem rá, hogy fontos nekem, és ezért talán túl késő is volt már a változás.

nem várom el, hogy azonnal újra bízzon bennem, feltéve ha van ilyen, h újra meg tudjon bízni mennem, de már nagyon felemészt mindkettőnket ez a helyzet, de tudom, hogy nincs jogom "reklamálni",de már egyszerűen elegem van. bármit is teszek, mindig kételkedik bennem (mégha nem is mondja, én érzem rajta h kételkedik), és mindig ki akarja a nyulat ugrasztani a bokorból.

tudom, hogy nem tehetek semmit, de van ennek vmi megoldása?

hogyan érhetném el, hogy ismét bízzon bennem? vagy hogyan viselkejek ugy, hogy ne ébresszek benne gyanút?

normális válaszokat előreis köszönöm

2012. ápr. 23. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

sajnos én is ezzel küzdök, van okom a bizalmatlanságra, bár sosem csalt meg.

és kételkedek benne, és én is ki akarom mindig ugrasztani a bokorból, nem direkt, ez már szinte kényszer... mert komplexusaim alakultak ki miatta

2012. ápr. 23. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem derült ki h mi a bizalmatlansága oka, de kerüld az olyan helyzeteket, amik egy kicsit is hasonlítanak arra ami miatt bizalmatlan lett. Legyél teljesen őszinte, mindent ami a kapcsolatotokat érinti mondd el neki. Neked kell bizonyítani és nem neki. A bizalmat nagyon könnyen el lehet veszíteni és nagyon nehéz visszaszerezni. Nem megy egyik napról a másikra. Tapasztalatból írom. nálunk is volt ilyen tavaly, lassan 1 éve már de a bizalmam nem 100%os még mindig.

Írok egy példát. Úgy érzem h most már bízok benne, elhiszem amit mond, de jön egy kicsi hazugság ami alapesetben jelentéktelen lenne, de a múlt miatt már egy kicsit sem az, ezért a bizalom visszaesik egy szintet. Ez nagyon rossz mindkettőnek, mert egy idő után felőrli az embert.

Én is kényszert éreztem arra h keressem az újabb hazugságokat h meg tudjam fogni valamivel. Ilyen esetben könnyebb bizonyosságot szerezni arra h valaki ismét hazudik mint arra h nem, mert az jár az ember fejében h kutyából nem lesz szalonna és ha egyszer átvágott megteszi ezután is.

Beszélgessetek sokat arról ami történt ami miatt kialakult ez. Mindkettőtöknek könnyebb lesz ha nincsenek már gátlások a téma miatt. Nálam ez bevált. Már könnyedén beszélek róla a párommal, talán már őt sem feszélyezi annyira a téma mint eleinte. Nyomtalanul nem fog eltűnni, de bízni újra lehet, ha két ember igazán szereti egymást.

Mutasd ki h szereted, bizonyítsd h megbántad és h Ő fontos neked.

N

2012. ápr. 24. 09:30
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm!

igen, én is ezeken gondolkoztam, csak mi már 50000szer átbeszéltük a témát, és mindig az lett a vége, hogy az én hibám... ami persze való igaz...

2012. ápr. 24. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!