Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni Vele ha ilyen?
Szakíts vele.
Ha túl lesz a szükséges pszichoterápián, évek múlva esetleg újra próbálkozhattok, de most gondolj magadra, és hagyd ott!
Én is ilyen vagyok. Ennek többet közt az az oka, hogy én abban nőttem föl, hogy anya nekem mond valamit, és az úgy van. Érvelni, vitázni, bárminemű formában ellent mondani n-e-m l-e-h-e-t.
Na szóval én rühellek minden feszült pillanatot, konfliktushelyzetet, vitát, veszekedést, mindent. Lehet, hogy neked egy egyszerű téma megvitatása tök laza, de ő azt veszekedésnek éli meg, amit meg utál.
Hozzám is jött oda srác, hogy miért nem vitázok vele, miért adom fel rögtön, miért vonulok vissza, miért bólintok rá csakúgy, és nem értette meg, hogy nekem nincs kedvem boncolgatni fölöslegesen valamit, NEM akarok vitatkozni sem veszekedni se semmi ilyet csinálni.
Bár ennyire talán nem vagyok kóros, mint a pasid, ha nagyon muszáj valamit, akkor megbeszélem, de amúgy...
Ezen nem nagyon lehet változtatni, ha neked olyan pasi kell, aki vehemensen vitázik veled, meg minden, akkor keress mást.
Jah bocs azt nem írtam oda, hogy én mondjuk lány vagyok.
21L
Én olyan párt kerestem magamnak, aki ilyen. Exem mindenen vitázni akart és hülyét kaptam tőle.
Mostani barátommal semmin se veszünk össze. De tényleg. Ő is kerüli a konfliktust, ha mégis van vmi gond, akkor így öt percben érintjük a témát, mert mégis muszáj, ha muszáj.
Ha teljesen normálisan jön vki vmivel, akkor beszélek vele. Ha a barátod a teljesen normális hangvételre se reagál jól, akkor baj van vele, mert azért az nem egy feszült helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!