Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen számotokra az álompasi?
Pont olyan mint akibe most kezdek belezúgni :D
Ez mindig változó dolog. Hol ez tetszik, hol az. :)
Legyen sármos a mosolya, szívdöglesztő a tekintete, finom az illata és férfias a hangja. :D
Belsőre pedig elsősorban szeressen, legyen hűséges megbízható, jókedvű vicces társasági alkat.
külső: barna haj/szem de a zöld szemtől is odavagyok
aranyos arc, kicsit legyen izmos,legyen kerek segge..(ez alapfeltétel :D)
belső: aranyos, kedves, vicces, hűséges
Első!
"Belsőre pedig elsősorban szeressen"
Ezt sürgősen húzd ki a listádból!
belsőre: hát... vicces, kedves, aranyos, és persze szeressen :) ne legyen gyáva.. szóval, ha valaki belém köt, akkor álljon ki mellettem.. :D szóval védelmező :)illetve legyen hobbija, amit szeret! :) közvetlen legyen! :
külsőre: mosolygós, ne legyen csonti, de ne is az a nagyon kigyúrt, olyan közepes... :) ezen kívül semmi más! :)
Külsőre: Kék szem, fekete haj, 175 cm körül, széles váll, kisfiús sárm, legyen elbűvölő a mosolya és a nevetése, a hangja legyen férfias, ne öltözzön b*zisan
Belső: Hűséges, becsületes, őszinte, kedves, humoros, romantikus, intelligens, megértő, segítőkész, megfontolt.
Hirtelen csak ennyi... Persze ez most kicsit soknak tűnik, de van ilyen pasi az fix. ;)
szőke/ max szőkésbarna
kék szemű
min. 180 cm magas
sportos izmos
jóképű helyes
vicces kedves figyelmes megbízható érzékeny/ mmint érzelmes/
ne verjen át
hm asszem ilyen ember a
szőke/ max szőkésbarna
kék szemű
min. 180 cm magas
sportos izmos
jóképű helyes
vicces kedves figyelmes megbízható érzékeny/ mmint érzelmes/
ne verjen át
hm bocsi asszem ilyen nem létezik.
Külső: barna haj, barna szem, 180 magas, szálkásan izmos
Belső: szeressen, megbízható, hűséges, vicces, kedves, kötözködős(én szeretem, ha a párom olyan), csipkelődős, érzelmes, de ugyanakkor, ha kell legyen férfi. védelmező, figyelmes, érdeklődő, társaságkedvelő. azt hiszem ennyi! én már megtaláltam az álompasimat a párom személyében:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!