Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 13 éves vajon járhat már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 13 éves vajon járhat már vagy túl kicsi még hozzá?

Figyelt kérdés
A felnőttek mind azt mondják hogy nem szabad még nekem járni meg minden. Amúgy 13 éves vagyok és szerintem is igazuk van én még túl kicsi vagyok hozzá és még nem érthetem ennek a lényegét. De azt osztálytársaimnak már szinte mindegyiknek volt csaja vagy pasija és egy kicsit összezavar hogy én vagyok ennyire lemaradott vagy ők akarnak ennyire nagymenőnek látszani. Nem akarok kilógni a sorból és lúzer lenni de azt sem akarom hogy túl hamar csöppenjek bele ebbe a felnőtt világba. Mit csináljak?

2012. máj. 7. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%
Rohad a világ. Az a normális ha 16-17 évesen lesz először szerelmed. A többiek egy része hazugság, más része pedig putriság.
2012. máj. 7. 16:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Folytasd a normális életedet.

A többiek meg legyenek csak büszkék magukra.

Én nem ítélem el, ha valaki ilyen idős korban elkezd valakivel járni. Kézfogással, puszival szerintem még nincsen gond.

Majd pár év múlva, mikor neked lesz egy komoly kapcsolatod, ők még mindig azon a szinten fognak tartani, hogy hetente cserélgetik a párjukat...

2012. máj. 7. 16:57
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Elméletileg már 1 évesen is elég nagy a járáshoz egy ember.
2012. máj. 7. 17:04
 4/16 anonim ***** válasza:
Vannak korábban, vannak késöbb érök. 13 évesen sokan mondják, hogy járnak, mert az menöbb, pedig csak alig alig barátkoznak, együtt hülyülnek. Te olyan vagy amilyen. ne a többiek határozzák meg, hogy mit tegyél.(Mert ez az igazi luzerség!!!)
2012. máj. 7. 17:06
 5/16 anonim ***** válasza:
50%
Én már 8 hónapos koromban tudtam járni! Amíg nem tudod a szavak normális használatát addig ne járj senkivel.
2012. máj. 7. 17:15
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Legyél büszke magadra , h bár ezt te nem tudod de határozottan éretten gondolkodsz.Téged majd 16-17 évesen amikor jön az első nagy szerelem nagyon fog a párod szeretni.Az osztálytársaid addigra már kiégett lányzók lesznek..;)
2012. máj. 7. 17:52
 7/16 anonim válasza:
0%
Mi? Járni egy kört az iskola körül?
2012. máj. 11. 22:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
nálam is ez a helyzet...de úgy vagyok vele, hogy hülyeség. amíg gyerek vagyok, ki kell élvezni...mert utána ezeket az éveket nem lehet visszahozni.Élvezd , hogy gyerek vagy, és csinálj amit csak akarsz.;D Ja, én ezekkel csak annyit csinálok, hogy : persze, nekem is volt egy. már nincs. és így nem tudnak hátba támadni. ;))
2012. máj. 13. 14:58
 9/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

L/13

2012. máj. 13. 14:58
 10/16 anonim válasza:

Nemtudom, az én sulimban kb 5 gyerek "jár", a másik suliban meg mindenki mindenki pasija meg minden.. Egyszer haveromékkal starndoltunk, azt a tesója "pasija" is velünk volt. Csak követték egymást, semmi ölelkezés, vagy bármi jel, h "szeretik egymást".

Nekem valamiért nagyon megtetszett a nálam fél évvel fiatalabb oszt. társam, de félek megmondani neki az igazat..

Szóval minden rajtad múlik. Van olyan, akinek 13 évesen kezdődött a kapcsolata, és sokáig is tart. Van olyan, akik csak úgy tesznek, pedig más ember abban csak azt látja 2 gyerek várat épít a homokozóban.

13/F

2012. jún. 28. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!