Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mekkora esélye van arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esélye van arra, hogy egy 18 éves lány és egy 27 éves pasi kapcsolata tartós legyen? Vagy teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

előző vagyok ismét!

értelek...akkor meg próbáld meg vele! Lényeg h ne zúgj bele most rögötn za elején. Ismerd meg, ismerjétek meg egymást.

mit veszíthetsz?

ha nem próbálod meg akkor meg azon fogsz bánkódni h meg sem próbáltad.

2012. máj. 12. 21:40
 12/16 anonim ***** válasza:
én is 18 vagyok, a barátom 27, tehát a helyzet alapjaiban véve ugyanaz. ha tényleg korán érő vagy, ő pedig még javában éli a fiatalos életét, akkor szerintem nem lesz gond. persze ugyanazok a problémák itt is felmerülhetnek, mint mondjuk egy 20 évesnek. de melyik kapcsolat tökéletes??mi 3 hónapja jól megvagyunk, eljárunk bulizni. hétköznap ő dolgozik, én tanulok, így a hétvégék a közösek. szóval szerintem nem gáz ez a 9 év, mert mindketten sokat tanulhattok a másiktól. sok sikert :)
2012. máj. 12. 22:34
 13/16 anonim ***** válasza:
sikerült dűlőre jutnod a kérdéseddel kapcsolatban, vagy tele vagy kételyekkel? :)
2012. máj. 13. 11:07
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem, már nincsenek kételyek. :D Nemrég beszéltem vele és rengeteget nevettünk együtt. Meg is tudtam, hogy mindkettőnknek ugyan az az életcélja. Bejárni az egész Földet. Mondjuk ő előrébb tart. Körbeutazta Európát, az USA-t és Ausztráliát. Én még csak európai országokban voltam. Igyekszem vele minél többet találkozni. Nagyszerű ember. :)
2012. máj. 14. 17:31
 15/16 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe! Amúgy most hogy egyre jobban megismerem, azt hiszem csak barátok leszünk. Viszont ez amolyan életre szóló, "jóban-rosszban együtt"-féle barátság lesz. :)
2012. máj. 14. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

ja értem!

azt hittem személyesen nem is találkoztatok még.

aztán h a barátság meddig lesz barátság és milyen barátság az kérdéses...:)

2012. máj. 14. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!